Cure iz Srbije više puta šivaju himen pa prodaju "nevinost"

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
"Himenoplastika" vrlo je popularna na Balkanu, a na "povratak" izgubljene nevinosti u Novi Sad odlazi desetak djevojaka. Na zašivanje himena najčešće se odlučuju jer smatraju da su nevinost izgubile s krivim čovjekom ili ako žele iznenaditi partnera za rođendan ili godišnjicu. Specijalist Plastične i estetske kirurgije Predrag Matejin za Blic je rekao kako na himenoplastiku odlaze djevojke između 20 i 25 godina.

Doktor Matejin godišnje napravi 10 takvih zahvata, a tvrdi kako mu na operaciju ne dolaze djevojke iz cijele Srbije. Kirurg ističe kako mu najčešće dolaze djevojke iz ruralnih krajeva Srbije gdje je bitno da žena u brak uđe nevina. Zahvat košta između 700 i 1000 eura. Matejin kaže kako se nakon operacije mora stupiti u seksualni odnos u rok od dva do četiri tjedna jer ako se taj period produži ožiljak ojača što kasnije otežava ili u potpunosti onemogućava penetraciju. Neke djevojke na zašivanje himena dolaze nekoliko puta, tvrdi srpski kirurg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matejin otkriva kako neke djevojke žele vratiti nevinost zbog novca, ali da on u svoje tri ordinacije to ne radi. Beogradski kirurg, koji je htio ostati anoniman, kaže kako njegove dvije prijateljica u Dubaiju prodaju nevinost za 8000 eura. Pošto često dolaze na himenoplastiku kod njega on im operaciju naplaćuje 400 eura.

Vezani članci