VIDEO  Tinejdžerica htjela prodati nevinost, no šokirala se onim što ju je dočekalo u hotelskoj sobi

prodavala nevinost

... a kada je došla u hotelsku sobu kako bi to i učinila, šokirala se onime što ju je dočekalo.

U sobi su se odjednom pojavila četiri muškarca koja su je počela zlostavljati, a nesretna djevojka je vrištala i pokušala se obraniti. No, onda u jednom trenutku u sobu upada žena koja prekida njezinu agoniju.

Riječ je, naime, o poznatoj blogerici Nani iz Pekinga koja je cijelu situaciju namjestila kako bi djevojku naučila lekciju. Naime, kada je vidjela njezin oglas, odmah joj se javila i predstavila kao tajnica bogatog klijenta te ju pozvala na razgovor.

Njihov razgovor tajno je snimala te je saznala kako djevojka želi prodati nevinost kako bi si kupila novi iPhone 8 jer ga svi njezini prijatelji već imaju. Iako ju je Nana pokušala odgovoriti od toga, nije uspjela pa je djevojka otišla u hotelsku sobu gdje je trebala 'odraditi posao'.

Vrata joj je otvorio jedan muškarac, no onda su iz kupaonice izašla još trojica i rekli joj da žele i oni malo zabave. Zaprijetili su joj da će je grupno silovati i počeli su je napadati, no onda je u sobu ušla Nana koja je počela galamiti na djevojku.

- Bojiš li se sada? Pa sad je prekasno. Ne isplati se prodavati išta za telefon - rekla joj je ona.

Iako je cijela situacija išla na ruku i blogerici koja je zahvaljujući tinejdžerici napravila priču, nadajmo se da će ovo ipak biti lekcija svim djevojkama kojima ovako nešto uopće padne napamet.