Prodaje nevinost za 3000 KM: ‘Prije ili poslije morat ću to učiniti, bolje ovako nego na pijanoj zabavi’

nevinost, moda, nevinost, himen, operacija, katanac, ključ, noge, vagina, nevinost, vraćanje, nevinost, prodaja, gubitak nevinosti, nevinost, ljubomora, ljubomorni partner, pojas, nevinost, gubitak nevinosti, prodati nevinost, djevica, ispovijest
Prije ili poslije morat ću se oprostiti od djevičanstva pa je bolje to učiniti na ovaj način nego pijana na nekom tulumu", rekla je tinejdžerica Yulia lokalnom mediju u Metropolitu na jugoistoku Ukrajine.

Svoj je oglas pod nazivom "Djevičanstvo na prodaju" objavila na stranici gdje se inače prodaju satovi i antikviteti te traži posao.

"Dražesna djevojka, 18 godina, učenica. Dat ću svoje djevičanstvo ozbiljnom muškarcu koji je voljan dati 50.000 grivnja (oko 3000. KM). Naći ćemo se u Melitopolu na mjestu po mom izboru", napisala je u objavi uz fotografiju na kojoj joj se ne vide oči i dodala kako joj novac ne treba za zabavu i besciljno trošenje već za "dobru stvar".

Zainteresirani joj se trebaju javiti putem Skypea. Novinarima je rekla kako će otići i na pregled ako potencijalni "sponzor" to zatraži kako bi mu dokazala da je zaista djevica, piše Daily Mail.

"Bila sam u vezama, ali s dečkima nisam spavala. Ovo nije natjecanje. Pristat ću na seks s muškarcem koji mi prvi bude odgovarao", objasnila je.

Net.hr