Sve za novac: Nevinost za 2,5 milijuna eura

novac
novac
Slavni je glumac ponudio 100 tisuća eura manje u odnosu na konkurenta iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Amerikanka predstavljena samo kao Giselle, 19 godina stara djevojka kojoj je želja putovati svijetom i pritom obilaziti trgovine, upravo je pristala prodati svoju nevinost za 2.5 milijuna eura neimenovanom biznismenu iz Abu Dhabija.


Tako barem stoji na internetskoj stranici na kojoj sve više njezinih vršnjakinja iz cijeloga svijeta pokušava na identičan način zgrnuti bogatstvo, te koju iz svog stana u Dortmundu vodi 27-godišnji Jan Zakobielski.

Prodaja nevinosti na internetskim aukcijama već godinama nije novost, a zanimljivost vezana uz Giselle kaže da je navodno na nju oko bacio i nekakav istaknuti holivudski glumac koji je ponudio 100 tisuća eura manje u odnosu na pobjednika.

 

"Žene imaju pravo činiti sa svojim tijelom što žele, pa sam tako i ja odabrala da nevinost ne izgubim s nekim u koga sam zaljubljena", rekla je između ostalog Giselle, koja će biznismena iz Abu Dhabija uskoro dobiti priliku upoznati u nekom od njemačkih hotela.

Do odlaska u krevet će ga još uvijek imati pravo odbiti, a ukoliko plan sprovede do kraja, Zakobielski će uzeti proviziju od 20%.