Hebrang napušta politiku?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Hebrang je, kako doznaje Jutarnji, donio definitivnu odluku o napuštanju aktivne politike i svoj će put nastaviti samo kao obični član stranke.

Svoju odluku Hebrang je podijelio i sa nekim stranačkim kolegama koji su otkrili da potpredsjednik HDZ-a i šef saborskog Kluba zastupnika HDZ-a samo čeka pravi trenutak za otkirvanje svoje odluke u javnosti. Naime, svoju odluku navodno želi objaviti onda kada neće biti nikakve složene političke situacije u zemlji, poput ove oko Registra branitelja, kako ne bi nanio štetu stranci.

Povlačenje je neformalno Hebrang priznao i Večernjem listu. 'Nakon poraza na proteklim predsjedničkim izborima normalno bi bilo da se povučem. O tome razmišljam i analiziram rezultate. Naravno da sam razočaran što sam dobio svega trećinu HDZ-ovih glasova', kazao je Hebrang.

Upravo je razočaranost u izborne rezultate glavni razlog Hebrangovog povlačenja, a prema špekulacijama svoju bi odluku trebao sprovesti do jeseni ove godine jer navodno je nekim svojim kolegama kazao kako to želi učiniti prije nego počne kampanja za naredne parlamentarne izbore.

Vezani članci