Bandić će u 28 dana u autobusu obići cijelu Hrvatsku

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Ravnatelj osječkoga Crvenog križa Marko Đukić istaknuo je kako je "zagrebački gradonačelnik i nizom drugih akcija pokazao osjetljivost za najmlađe te svaki put kad je trebalo, osobno je pomagao da se odmaralište što prije završi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je u obnovu i dogradnju odmarališta, što je trajalo pet godina, uloženo 33 milijuna kuna, a radovi su završili prošle godine.

Mato Arlović, predsjednik Odbora za obnovu i dogradnju odmarališta u Orahovici, rekao je kako je pomoć zagrebačkog gradonačelnika i grada Zagreba vrlo važna, dodavši kako su pomagali i brojni drugi donatori. Svima njima želimo se odužiti poveljom zahvalnosti i poveljom o počasnom članstvu, jer na taj način promičemo i Crveni križ, istaknuo je, rekavši kako Crveni križ, među ostalim, pomaže i osobama u potrebi i najsiromašnijima.

Gradonačelnik Bandić kazao je kako su mu "današnja priznanja najdraža jer se odnose na humanost, a to je danas najpotrebnije". Napomenuo je da je dao 37 puta krv te da bi i dalje davao, ali da ne smije nakon moždanog udara jer svaki dan uzima pola andola.

Dodao je kako mora spomenuti "i predsjednika Mesića koji je također sudjelovao u pomoći za obnovu i dogradnju tako važna objekta kakvo je odmaralište Crvenog križa u Orahovici".

Na novinarsko pitanje kako komentira današnje priopćenje za javnost HDSSB-a koji je potpisivanje arbitražnog sporazuma sa Slovenijom nazvao izdajom, Bandić je odgovorio: "Ja ne komentiram druge, ja imam svoj stav o tome." Dodao je kako je bitno da se postigne takvo rješenje koje neće dovesti u pitanje hrvatski teritorij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandić je najavio da predsjedničku kampanju počinje u subotu, 14. studenog, iz Iloka te da će u 28 dana u autobusu obići cijelu Hrvatsku.

hina

Vezani članci