Tisuće ljudi na pogrebu Ksenije Pajčin u Beogradu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Pjevačica Ksenija Pajčin sahranjena je danas u 14:30 sati na Novom groblju u Beogradu, a na posljednji počinak je, pored roditelja i rodbine, ispratilo više tisuća građana, kolega i prijatelja. Ksenija je sahranjena u kovčegu bijele boje, s mnoštvom bijelog cvijeća, dok je i križ također bio bijele boje. Pogreb se održao uz glazbu ravelovog 'Bolera'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među kolegama okupili su se Neda Ukraden, Goca Tržan, Marina Tucaković, Ana Nikolić, Mira Škorić, Indira Radić I drugi prenosi beogradski Blic.

'Mi i dalje čekamo da se javiš, da uskočiš u sobu puna energije i sa tim prelijepim osmjehom. Svi čekamo ono čime si radovala naš svijet: tvoju posebnost, tvoju prisutnost.
Znamo da si ljuta što plačemo jer znamo da si tu i nikada ne ideš. Sklonila si se samo dok sve ovo ne prođe i vratit ćeš se. Nemoj biti ljuta. Samo nam već nedostaješ, a do tada voljet ćemo svaki tren kada si bila kraj nas i čuvat emo ga životom dok god nas ima. A ti se sakri, mirno spavaj, čuvaj nam leđa i ne daj nam da potonemo. A tebe neka čuvaju anđeli. Volimo te', bio je dio govora koji je održala Vesna Urošević, glazbeni urednik diskografske kuće City Records za koju je Ksenije izdavala.

Srpska pjevačica Ksenija Pajčin i njezin dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda pronađeni su u utorak, oko 19 sati, mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac. Srpsku pjevačicu ubio je njezin partner pucavši joj u glavu, a zatim je i sebi presudio. Crnogorski maneken i ubojica srpske pjevačice Filip Kapisoda, u petak je sahranjen u rodnom Cetinju.

dnevnik.hr

Vezani članci