Prvi dečko Ksenije Pajčin ubio se u ruskom ruletu?

Prema pisanju srpskih medija, Kseniju je Kapisoda navodno upucao iz ljubomore, a potom i sebi oduzeo život. Druga verzija nagađanja govori kako je Filip slučajno pucao u pjevačicu, a nakon što je ona pala mrtva odlučio je ubiti i sebe. Ipak, do službene verzije događaja morat ćemo još pričekati obzirom da policija nije zaključila istragu.

Par je prije kojih mjesec i pol dana imao automobilsku nesreću u kojoj su lakše ozljeđeni, a istoj je navodno prethodila jedna od njihovih mnogobrojnih krvavih svađa, i to u jednom noćnom klubu kada su se u bijesu čupali i grebali po licu. Njihov zajednički prijatelj ispričao je kako su Filip i Ksenija sa seoske ceste sletili pri brzini od 120 km na sat, a nigdje nisu viđeni tragovi kočenja guma.

"Situacija nije normalna, a poznavajući ih oboje, siguran sam da je on, onako bijesan, namjerno skrenuo s ceste", rekao je njegov prijatelj, potvrđujući ono što se sada sa sigurnošću zna, a to je da je veza Filipa i Ksenije bila izrazito nasilna.

  • Foto: www.b92.net

Najbolji prijatelj, kum i stilist Bane Dević bio je osoba koju je Ksenija zvala svaki put kada bi se posvađala s Filipom. "Filip je bio premlad te nije uspio sazrijeti. Razlika od deset godina između njih bila je prevelika te se Ksenija htjela udaljiti od njega", kazao je Dević za srpsku Gloriju.

Ksenijina prijateljica za srpski Kurir izjavila je da je ubojstvu pjevačice prethodila SMS poruka koju je maneken dobio od druge djevojke koja ga je pozvala da se vide. Filip je, prema toj priči, u Kseniju pucao revoltiran time što je dopustila da ide na spoj i pokazala mu da može i bez njega.

Doznaje se i kako je prvi Ksenijin dečko D.P. navodno također počinio samoubojstvo prije 11 godina igrajući ruski rulet. Pjevačica za to godinama nije znala jer nakon prekida kratke srednjoškolske veze nisu ostali u kontaktu. Srpski Press navodi i kako je Zvezdan Slavinić, koji je u ožujku 1998. godine ispred diskoteke ubio Olivera Jovanovića, također bivši Ksenijin dečko.

Do spomenutog sukoba dvojice muškaraca navodno je došlo upravo zbog Ksenije, a Zvezdan, Slavinić, sin poznatog srpskog košarkaša Zorana Slavinića, za ubojstvo je dobio zatvorsku kaznu od devet i pol godina.