Tisuće ljudi na pogrebu Ksenije Pajčin u Beogradu

Pjevačica Ksenija Pajčin sahranjena je danas u 14:30 sati na Novom groblju u Beogradu, a na posljednji počinak je, pored roditelja i rodbine, ispratilo više tisuća građana, kolega i prijatelja. Ksenija je sahranjena u kovčegu bijele boje, s mnoštvom bijelog cvijeća, dok je i križ također bio bijele boje. Pogreb se održao uz glazbu ravelovog 'Bolera'.

Među kolegama okupili su se Neda Ukraden, Goca Tržan, Marina Tucaković, Ana Nikolić, Mira Škorić, Indira Radić I drugi prenosi beogradski Blic.

'Mi i dalje čekamo da se javiš, da uskočiš u sobu puna energije i sa tim prelijepim osmjehom. Svi čekamo ono čime si radovala naš svijet: tvoju posebnost, tvoju prisutnost.
Znamo da si ljuta što plačemo jer znamo da si tu i nikada ne ideš. Sklonila si se samo dok sve ovo ne prođe i vratit ćeš se. Nemoj biti ljuta. Samo nam već nedostaješ, a do tada voljet ćemo svaki tren kada si bila kraj nas i čuvat emo ga životom dok god nas ima. A ti se sakri, mirno spavaj, čuvaj nam leđa i ne daj nam da potonemo. A tebe neka čuvaju anđeli. Volimo te', bio je dio govora koji je održala Vesna Urošević, glazbeni urednik diskografske kuće City Records za koju je Ksenije izdavala.

Srpska pjevačica Ksenija Pajčin i njezin dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda pronađeni su u utorak, oko 19 sati, mrtvi u stanu u Nikšićkoj ulici broj 6 u beogradskom naselju Voždovac. Srpsku pjevačicu ubio je njezin partner pucavši joj u glavu, a zatim je i sebi presudio. Crnogorski maneken i ubojica srpske pjevačice Filip Kapisoda, u petak je sahranjen u rodnom Cetinju.

dnevnik.hr