Kapisoda Kseniju Pajčin upucao iz neposredne blizine, pokazala obdukcija

MUP HNŽ, koncert, bomba, crna kronika, ksenija pajčin
Također, na tijelu dvoje mrtvih nisu pronađene druge ozljede, pa se može isključiti fizički obračun prije ubojstva i samoubojstva.

"Blicov" sugovornik iz policije ispričao je kako je Kapisoda nedugo nakon ubojstva stavio cijev pištolja sebi i usta i ispalio smrtonosni metak. Ne može se točno utvrditi koliko je vremena prošlo.

Nije bilo drugih ozljeda

Pajčin je na sebi imala majicu kratkih rukava i jaknu, što daje naslutiti da je imala namjeru otići iz stana u Nikšićkoj ulici u Beogradu. Kapisoda je pronađen samo u majici kratkih rukava, što ukazuje na to da nije imao namjeru ići nigdje.

Obdukcija je pokazala da na tijelima tragično skončanih ljubavnika nije bilo drugih ozljeda, što znači da prije ubojstva nije bilo fizičkog obračuna. Zadnji trenuci Pajčin i Kapisode ipak ostaju tajna. Pretpostavlja se da je došlo do svađe, budući da su brojni poznanici posvjedočili kako je par imao vrlo burnu vezu, a Kapisoda je navodno prijetio da će nauditi i sebi i Pajčin ukoliko ga pjevačica ostavi.

Njih su dvoje imali burnu vezu, prepunu uspona i padova. Deset dana prije ubojstva, Kapisoda je prijetio i Ksenijinoj majci, govoreći kako će ju ubiti, navodi Kurir. Majka se na to nije pretjerano obazirala, jer su takve svađe bile uobičajene.

Traži se odakle pištolj

Dva dana prije ubojstva pojavili su se u emisiji televizije Pink, gdje je Kapisoda Pajčin darovao cvijeće. Činili su se vrlo sretni, ali to je očigledno bila samo jedna stranica u burnoj vezi. Kasnijin najbolji prijatelj, Goran Stojičević Karamela, ispričao je medijima kako ga je Pajčin zvala na nesretni dan. Kapisoda joj je kucao na vrata i tražio da razgovaraju nakon svađe, a ona ga je konačno pustila unutra.

Policija trenutno istražuje gdje je Kapisoda uspio nabaviti pištolj s kojim je počinio ubojstvo i samoubojstvo. Zna se da je oružje došlo iz tvornice oružja u Kragujevcu, ali ne i kako je Kapisoda došao do njega. Njegov otac je rekao da ne zna odakle Kapisodi pištolj.

Toksikološka analiza još uvijek nije gotova, pa nema ni zadnjeg komadića slagalice. Ako se potvrdi da su Kapisoda ili Pajčin u trenutku ubojstva bili pod utjecajem droge ili alkohola, bit će jasnije i kako je svađa prerasla u tragični događaj.