Majka i baka Ksenije Pajčin otputovale u Crnu Goru

ksenija pajčin, ksenija pajčin

Majka i baka pokojne pjevačice Ksenije Pajčin, Ljubica Kostić  i Mara, otputovale su u Crnu Goru kako bi na miru oplakale ubijenu kćer, odnosno, unuku, piše srpski Kurir.

Naime, Ljubica i Mara napustile su obiteljski stan u Zemunu te otišle u mali crnogorski gradić Rijeku Crnojevića, gdje namjeravaju ostati sve do četrdesetodnevnog žalovanja Ksenije Pajčin.

Ksenijina majka i baka i dalje neutješne

- Majka Ljubica nije mogla izdržati pritisak kojem je svakodnevno bila izložena u Beogradu, iako se lavovski borila. U više navrata željela je otići iz Srbije i na kraju je pristala otputovati do Rijeke Crnojevića, malog mjesta na obali Skadarskog jezera, gdje će u miru moći oplakivati svoju jedinicu. Sa njom je otputovala i baka Mara, kao i Ksenijin najbolji prijatelj Goran Stojičević Karamela, koji je cijelo vrijeme bio uz obitelj pokojne prijateljice. Sa sobom su poveli i psa Milisava, a u Beograd će doći na četrdesetodnevno žalovanje, nakon čega se ponovo vraćaju u Crnu Goru – izjavio je neimenovani izvor srpskim medijima.

Informacije o odlasku Ksenijine majke i bake u Crnu Goru potvrdio je i gore spomenuti Ksenijin prijatelj i poznati imitator, Karamela.

- Istina je da je obitelj u Crnoj Gori, i ja sam s njima. Pokušavamo pronaći lijek za tugu, ali uzalud, praznina će ostati zauvijek - izjavio je Karamela.

Nedavno je Ksenijina majka Ljubica Kostić izjavila da želi odseliti iz Srbije. Prema napisima medija, na taj potez se bila odlučila jer se ne može nositi s brojnim glasinama koje prate smrt njezine kćeri. Shrvana majka još uvijek ne prestaje plakati.

- Ljubica je skrhkana bolom i više ne može da izdrži pritisak javnosti! Potresaju je razne spekulacije o ubojstvu njenog djeteta. I dalje je izvan sebe. Samo želi da se skloni negdje daleko i na miru žali svoju kćer – izjavio je nedavno izvor blizak majci Ksenije Pajčin.

Prema medijskim napisima Ljubica je razmišljala o odlasku u Grčku ne bi li se sklonila daleko od svega. Ožalošćena majka svako jutro je odlazila Kseniji na grob. Osobe koje su ju tamo viđale izjavile su kako je ispijena od tuge.

Podsjetimo, pokojna pjevačica Ksenija Pajčin bila je u vezi s Filipovim bratićem, rukometašem Petrom Kapisodom, pisali su prošli tjedan srpski mediji.

Najnovija priča da su pjevačica i rukometaš bili par prije nešto manje od deset godina, ne bi bila zanimljiva da on nedavno nije odbio potvrditi da ju je poznavao.

- Na tu temu ne daje izjavu nitko iz obitelji! – kazao je Petar novinarima.

Petar Kapisoda priznao da je bio u vezi s Ksenijom

Navodno je ova izjava jako pogodila njegovog sugovornika kojemu su svojevremeno i Petar i Ksenija priznali da su zajedno te koji je bio upućen u njihov odnos.

-Ne znam odakle mu hrabrost da tako nešto kaže kad je bio ludo zaljubljen u nju. Mada, otkako je prvi put prohodala sa Filipom, Petar nikada više javno nije spomenuo svoju vezu iz prošlosti – izjavio je neimenovani izvor za srpski portal, na kojemu je također pisalo da je Petar Kapisoda ipak priznao da je bio u vezi s pjevačicom, no nije otkrio koliko dugo.

- Molim vas, ne uznemiravajte me! Razumijem zašto me to pitate, ali to više nije bitno – izjavio je potreseni Kapisoda.

Majka Ljubica nije mogla izdržati pritisak kojem je svakodnevno bila izložena u Beogradu, iako se lavovski borila. U više navrata željela je otići iz Srbije i na kraju je pristala otputovati do Rijeke Crnojevića, malog mjesta na obali Skadarskog jezera, gdje će u miru moći oplakivati svoju jedinicu


Neimenovani izvor srpskim medijima

Rukometaš je svojevremeno Kseniju nazivao jednom od najljepših i najatraktivnijih dama na srpskoj javnoj sceni. On je na kraju osvojio njezino srce, no njihova veza nije dugo trajala.

Ubojstvo Ksenije Pajčin dobilo je nedavno novi preokret te se ispostavilo da je Filip Kapisoda tjednima planirao ubiti svoju djevojku.

Prema najnovijim informacijama, crnogorski maneken je neko vrijeme prije same tregedije pokušavao nabaviti pištolj od beogradskih kriminalaca, no to mu nije uspjelo. Umjesto toga, posudio je pištolj ‘CZ M-88’ od prijatelja iz Cetinja.

- Kapisoda se kod trojice muškaraca iz beogradskog podzemlja, nekoliko tjedana prije tragedije, raspitivao gdje i po kojoj cijeni može kupiti oružje. Nije rekao za što mu točno treba, govorio je samo da ima neke nerazriješene račune. S obzirom na to da ranije nije komunicirao s njima i da im je bio sumnjiv, od posla nije bilo ništa, pa je Filip, na kraju, pištolj ‘CZ M-88’ posudio od prijatelja s Cetinja. Koliko smo do sada uspjeli saznati, nije mu konkretno rekao zašto mu je potreban pištolj. Samo je napomenuo da mu treba da bi nešto važno završio – kazao je nedavno izvor za medije.

kurir/hercegovina.info