FOTO  STK Mostar: Luka Matković i Marko Vučijak ponovo najbolji dubl u državi

Vidi originalni članak
Proteklog vikenda Zenička Arena je bila domaćin Državnog prvenstva Bosne i Hercegovine u stolnom tenisu za najbolje seniorke i seniore. Naš mladi par Luka Matković i Marko Vučijak su osvojili zlatnu medalju u parovima te tako OBRANILI TITULU DRŽAVNIH PRVAKA, dok je u pojedinačnoj konkurenciji Luka Matković uzeo brončanu medalju.

Luka Matković: "Jako sam sretan i ponosan na ostvareni rezultat, jer je jako teško igrati meč finala parova nakon izgubljenog pojedinačnog polufinalnog meča, ali sam nekako uspio skupiti snage i na trenutak zaboraviti na taj poraz. Naravno da ostaje mali žal od pojedinačnog poraza u polufinalu, gdje mi je nedostajalo malo sportske sreće protiv sjajnog suigrača iz reprezentacije Luke Mihailovića, ali sam mu se uspio revanširati u finalu parova gdje sam zajedno u paru sa klupskim kolegom Markom Vučijakom rezultatom 3-2 savladali braću Mihailović te tako obranili titulu državnih prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega čestitam domaćinima iz stolnoteniskog kluba "Mladost" iz Zenice na odličnoj organizaciji turnira. Jako sam ponosan na svoje igrače i ostvareni rezultat. Dodatno daje na vrijednosti što je naš par u finalu uspio spasiti meč loptu i tako obranio titulu najboljeg para u državi. Puno je teže obraniti nego osvojiti titulu, zato još jednom čestitam svojim igračima na ostvarenom rezultatu. Za nas nema stanke jer već naredni vikend se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine gdje idemo u goste i igramo dva derbija protiv STK "Aladža" iz Sarajeva, te protiv STK "Vogošća" iz Vogošće." - Izjavio je trener stolnoteniskog kluba "HT ERONET" Mostara Toni Vranjić

Vezani članci