FOTO  HŠK Zrinjski: Imamo veći sportski motiv nego naši gosti

Vidi originalni članak
Bez obzira što smo i dalje matematički u igri za obranu naslova, orijentirani smo na sutrašnju utakmicu da odigramo što kvalitetnije. Želimo iz tog susreta izaći kao pobjednici, da osvojimo tri boda. Nećemo se osvrtati i razmišljati o utakmici između Sarajeva i Zvijezde, nismo opterećeni time. Ekipa je spremna da sutra pokaže svoj maksimum jer smo i prije utakmice u Zenici rekli da ove tri posljednje idemo osvojiti maksimalan broj bodova i ne osvrćemo se na ono što će se događati na drugim utakmicam", istakao je Slišković na današnjoj tiskovnoj konferenciji i dodao:

- Cilj smo ostvarili u Zenici osvajanjem tri boda. Sutra nas očekuje protivnik koji je prije sedam dana porazio Sarajevo i sigurno pokazao određenu kvalitetu i snagu. Mišljenja sam da u ovom trenutku imamo veći sportski motiv nego naši gosti i da ćemo to iskoristiti, te pred domaćom publikom ostvariti pobjedu i na taj način se zahvaliti svim navijačima koji sutra dođu na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Zrinjskog može računati na sve fudbalere osim Slobodana Jakovljevića koji još odrađuje suspenziju zbog kartona, prenosi sport1.ba.

- Prvi put od devetog mjeseca prošle godine imamo u kadru sve zdrave igrače. Jakovljević i dalje odrađuje kartone, a svi ostali igrači su zdravi. Šovšićeva ozljeda zbog koje je izašao u Zenici je sanirana, radio je na posljednjem treningu. Praktički imamo 25 igrača na raspolaganju, i vidjet ćemo ko će biti među 18 i tko će započeti utakmicu, naglasio je Slišković.

Utakmica između Zrinjskog i Tuzla Citya igra se u subotu u 17 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.

Vezani članci