DINO SKENDER Neugodna su momčad, želimo nadoknaditi izgubljene bodove

Dino Skender
NK Široki Brijeg

Utakmicom na Tušnju ovoga petka Tuzla City i Široki Brijeg otvaraju 26. kolo WWin lige BiH. Najavu susreta uoči današnjeg polaska prema Tuzli šef stručnog stožera Dino Skender započeo je referiranjem na prethodnu prvenstvenu utakmicu u kojoj je Široki Brijeg ispustio dva pogotka prednosti i osvojio samo bod protiv GOŠK-a.

„Nesretno smo ostali bez dva boda. Međutim, moramo se brzo resetirati, imamo zgusnut raspored. Okrenuti smo prema sljedećem suparniku i onome što nas sutra očekuje na Tušnju gdje ćemo pokušati nadoknaditi izgubljene bodove“, kazao je Skender.

Ipak, kako ističe, svjestan je kako neće biti nimalo lako tražiti iskupljenje i bodove protiv momčadi koja se grčevito bori za ostanak u prvenstvu.

„Tuzla City je neugodna momčad, kvalitetna, maksimalno ih respektiramo. Znamo da neće biti nimalo lako igrati na Tušnju. No, od svojih igrača u svakoj utakmici želim izvući što više. I oni su razočarani ispuštenom pobjedom protiv GOŠK-a. Uvjeren sam kako će učiniti sve da se iskupimo i osvojimo tri boda“, istaknuo je Skender.

Na gostovanju u Tuzli trener Širokog Brijega neće moći računati na Marka Capana i Petra Mišića koji zbog ozljeda nisu ni otputovali na utakmicu.
Pravdu u prvoj utakmici 26. kola WWin lige BiH dijelit će Antoni Bandić iz Gruda. Njemu će asistirati Davor Beljo iz Mostara i Dejan Stjepanović iz Banja Luke. Četvrti sudac je Haris Halkić iz Sanskog Mosta.
Utakmica na Tušnju igra se s početkom u 15:30 sati uz izravan prijenos na kanalu Arena Sport.