FOTO  Grandex pobjednik Božićnog turnira

Vidi originalni članak
U finalnom susretu Grandex je u dvorani na Bijelom Brijegu pred oko 800 gledatelja svladao momčad Mostar SG Staklorad.

Mostar SG u 32. minuti dolazi do vodstva golom Edisa Mrše. Nedugo zatim Mehmed Ramić je imao priliku povećati prednost, ali je njegov udarac na prazna vrata odlazi pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazna je uslijedila u 37. minuti, kada je Nermin Kahvedžić poravnao rezultat. Četiri minute kasnije Darko Milanović pogaža za preokret Grandexa.

Za veliki promašaj Mehmed Ramić se iskupio 47. minuti golom za 2:2. Pobjedu Grandexu svojim drugim pogotkom minutu i dvadeset sekundi prije kraja utakmice donosi Nermin Kahvedžić.

U susretu za treće mjesto momčad Mepas mall je s 2:1 svladala MNK Zrinjski. Mepas je tako u posljednje četiri godine osvojio dvije titule, te po jedno drugo i treće mjesto.

Revijalni susret odigran je između Grada Mostara i Grada Vukovara.

Nakon finalne utakmice dodijeljena su priznanja najboljim momčadima i pojedincima turnira. Najbolji igrač turnira je Ante Semren (Grandex), najbolji strijelci Nermin Kahvedžić (Grandex) i Ivan Drežnjak sa po devet pogodak, dok je titula najboljeg vratara otišla u ruke Stanislava Galića (Grandex).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svečanosti dodjele priznanja nazočili su brojni ugledni iz društvenog, gospodarskog i političkog života BiH na čelu s predsjedavajućim Predsjedništva BiH dr. Dragan Čovićem.

Foto i tekst: Pogled.ba

Vezani članci