DUBROVČANI NA POGON ŠIROKOBRIJEŽANA Gašpar: Lakše mi je otkad je stigao Hrkać

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Malonogometaši dubrovačkog Squarea izborili su polufinale doigravanja za prvaka 1. HMNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavio je Square sinoć no svom parketu protiv Crnice iz Šibenika rezultatom 7:3 te tako izborio polufinale u kojem Dubrovčane očekuje težak protivnik, a to je aktualni prvak Hrvatske momčad Novo Vrijeme Apfel iz Makarske.

Momčad ove sezone ide i na pogon dva Širokobriježanina, Mirka Hrkaća te mladog Blage Gašpara.

"Sezona je jako dobra. Ušli smo u doigravanje kao četvrtoplasirana ekipa što je za nas zadovoljavajuće. U četvrtfinalu smo dobili prednost domaćeg terena, ali i protivnika po mjeri momčad Crnice. Slavili smo, no, utakmica je bila dosta teška. Bilo je jako puno nervoze i loših odluka sudaca, ali na kraju smo hvala Bogu prošli u polufinale", kaže Blago Gašpar za hercegovina.info.

Polufinale Dubrovčani igraju u Makarskoj u ponedjeljak 13. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram biti iskren, Novo Vrijeme je u tom susretu favorit. U regularnom dijelu prvenstva su završili na prvom mjestu i dvostruki su aktualni prvaci. No, i mi se imamo pravo nadati pobjedi. Ove sezone smo slavili protiv njih dva puta, i u Makarskoj i u Dubrovniku. Imamo i mi svoje šanse i ja vjerujem da ćemo se plasirati u finale."

MNK Square,Blago Gašpar,Mirko Hrkać

Mirko Hrkać

Prošlu sezonu Gašpar je u Dubrovniku proveo "sam", a ove godine u svlačionici je dobio pojačanje iz Širokog Brijega, Mirka Hrkaća.

"Puno mi je lakše ove sezone. Prošlu sam sezonu bio sam i bilo mi je dosta teško. Ove godine mi je došao prijatelj iz Širokog Brijega Hrkać. Imam društvo i što se kaže nekoga svoga tko me razumije i puno mi je lakše", rekao je Blago Gašpar za hercegovina.info.

Vezani članci