MNK HERCEGOVINA Utakmicom na Pecari odana počast prerano preminulom igraču Mili Zeleniki

mnk hercegovina

Napeta futsal utakmica na Pecari između MNK Hercegovine i MNK Squarea završila je rezultatom 6:7 u korist gostujuće momčadi. Utakmica, koja je imala dodatnu težinu jer je odigrana u čast preminulog Mile Zelenike, nije razočarala niti jednog ljubitelja futsala s obzirom na kvalitetu i intenzitet koji su obje momčadi prikazale.

Hercegovina je ušla u utakmicu nosivši težinu nedavno završenih intenzivnih priprema koje su, kako izgleda, ostavile traga na igračima.

Osjetio se umor i teške pripreme utjecale na izdržljivost igrača Hercegovine. Unatoč porazu, optimizam ne jenjava jer je ovakva vrsta utakmice bila potrebna timu uoči nadolazećih izazova u doigravanju koje starta već idući vikend u Vakufu.

Prije samog početka utakmice, tim MNK Hercegovine posjetio je grob svoga bivšeg igrača Mile Zelenike, odajući počast svome prijatelju. "Danas smo svi bili Milini," objavili su iz kluba, potvrđujući kolektivnu posvećenost i emotivni naboj koji je tim nosio na terenu.

Strijelci za Hercegovinu bili su Darko Ivanković s tri pogotka, Edi Marić, Mario Mikulić i Zvonimir Ćavar s po jednim, što svjedoči o širokoj distribuciji talenata unutar ekipe. Unatoč njihovim naporima, pobjeda je izmakla za dlaku.

Čestitke su upućene i gostujućoj ekipi MNK Square, koja je pokazala iznimnu borbenost i vještinu, zasluženo noseći pobjedu kući. Obe momčadi pohvaljene su za izvrsnu igru i atraktivnost utakmice koja je publika s oduševljenjem pratila.