Dozvoljena gostovanja navijača do kraja Premier lige

Vidi originalni članak
Zajednički zaključak sa ovog sastanka je da se Izvršnom odboru uputi preporuka da se utakmice preostalih pet kola Premier lige BiH i utakmice finala Kupa BiH u natjecateljskoj sezoni 2014/2015. igraju uz puno prisustvo publike, uključujući i gostujuće navijače.

Oba odbora će pratiti utakmice iz kola u kolo, te će svaki iz svog domena analizirati ih i donositi odgovarajuće odluke ili preporuke prema IO-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi klubovi će posebnim dopisom biti dodatno upozoreni na odgovornost za ponašanje svojih navijača i obavezu suradnje sa njima. Isto tako će se skrenuti pažnja na odgovorno ponašanje rukovodstva timova i uprava klubova kako u pripremi utakmica tako i na samim utakmicama uključujući prije svega teren i VIP lože.

Uprave klubova i njihovi predstavnici trebaju se suzdržati od neodgovornih izjava i da njihovo ponašanje bude u skladu sa Kodeksom ponašanja NS-a BiH.

Iz Saveza ističu kako izrečeno ima za cilj da se zaštiti regularnost natjecanja Premier lige BiH i da se poštuje sportski fair play./HMS/

Vezani članci