VIDEO  Borac pobijedio Široki Brijeg na Pecari i preuzeo vrh ljestvice

Borac pobijedio Široki Brijeg na Pecari
Nikola Kulaga/FK Borac

U 8. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, nogometaši Širokog Brijega dočekali su ekipu Borca na stadionu Pecara, u zaostaloj utakmici 1. kola. Već na samom početku, Borac je pokazao svoju snagu.

Već u 4. minuti utakmice, Terzić je izveo slobodan udarac, a Lukić je glavom poslao loptu u mrežu Tomića, donoseći rano vodstvo Borcu.

Nogometaši Širokog Brijega nisu se uspjeli oporaviti od početnog šoka, a situacija je postala još teža kada je Kvržić u 8. minuti poslao dubinsku loptu za Hrelju koji je elegantno prevario svog čuvara i pogodio bliži kut vratara Širokog Brijega.

Sadržaj se učitava...

Prva prilika za domaćine došla je u 23. minuti kada je Kpan pokušao s udarcem, ali lopta je prošla pokraj vratnice. S velikom prednošću, Borac je otišao na odmor.

U drugom poluvremenu, Široki Brijeg je imao sjajnu priliku u 57. minuti nakon udarca iz kuta, ali je Čavić glavom izbio loptu s gol linije. U 72. minuti, Chinedu je prošao kroz obranu Borca i pucao, ali lopta je otišla visoko iznad grede.

Borac pobijedio Široki Brijeg na Pecari

Deset minuta kasnije, Grahovac je dobro pucao za Borac, ali je Tomić obranio udarac. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, i Borac je osvojio tri velika boda kojima je preuzeo vrh prvenstvene ljestvice upravo od Širokog Brijega. Sada Borac broji 18 bodova, dok je Široki Brijeg drugi s dva boda manje.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.