Novi skandalozan intervju oca Meghan Markle: 'Vidim strah u njenim očima, ako me želi ušutkati, mora pričati sa mnom!'

Vidi originalni članak
Gospodin Markle svim se silama trudi biti u medijima.

Radi se o Thomasu Markleu, ocu bivše američke glumice Meghan Markle, a danas vojvotkinje od Sussexa koji od samih njezinih kraljevskih početaka pokušava zaraditi na tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je dotični do sada dao nekoliko intervjua u kojima je otkrivao intimu svoje kćeri, a svi se još sjećaju lažnih paparazzo fotografija prije kraljevskog vjenčanja koje je on dogovorio s fotografom kako bi zaradio, čime je itekako osramotio svoju kćer.

A tata Markle ponovno je u akciji za svojih 5 minuta slave. Ovoga puta tvrdi kako je potpuno jasno da njegova kćer nikada nije bila nesretnija. "Njezin osmijeh nije stvaran. Ona se ne zna nositi s tolikim pritiskom. Mislim da je i jako prestrašena, a to joj vidim u očima, na licu te u njezinom osmijehu. Ovo što sada vidim nije njezin pravi i iskreni osmijeh. Ovo čak nije niti osmijeh za pozornicu, već osmijeh pun boli", započeo je još jedan eksplozivni intervju Thomas.

Osvrnuo se i na Meghanin novi stil oblačenja koji je nazvao "smiješnim". "Zašto se u 2018. godini itko oblači kao da smo u 1930-ima? Zašto mora prekrivati koljena? To je smiješno!"

"Možda je imala nekoliko teških dana, ne znam, no sve me to brine. Mislim da je pod velikim pritiskom", komentirao je u intervjuu nakon kojeg čisto sumnjamo da će se odnos između oca i kćeri moći popraviti kako bi on napokon upoznao supruga svoje kćeri, princa Harryja, zbog kojeg se Meghan u potpunosti odrekla starog načina života te prihvatila brojna rigorozna pravila koja nameće lagodni život na britanskom dvoru.

Thomas je otkrio i kako ne krivi Harryja za novonastalu situaciju te da njegovu obitelj smatra "tragičnom, jer nisu sposobni pokazivati emocije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Intervju je zaključio time da ne planira prestati pričati s medijima sve dok ponovno ne bude dio kćerkinog života, iako mu je jasno da time itekako frustrira ne samo nju, već i njezinu novu obitelj plave krvi. "Bio sam tiho cijelu godinu dok su me mediji ubijali i nazivali svakakvim imenima, no želim da čuju i moju priču. Ako žele da ušutim, moraju razgovarati sa mnom. Šutnjom me neće otjerati."

Čini se kako se drama nastavlja...

dnevnik.hr

Vezani članci