FOTOGRAFI SE OGRAĐUJU Kraljevskoj obitelji sve teže objasniti manipulacije s fotografijama

kraljevska obitelj

Uredništvo jedne od najvećih i najprestižnijih fotografskih agencija Getty Images uklonilo je upozorenje da je fotografijom s krštenja malenog Archieja, sina princa Harryja i Meghan Markle, manipulirano. Glasnogovornik agencije potvrdio je da je opaska maknuta, a dodali su i kako bi željeli biti isključeni iz cijelog narativa, piše Gloria.hr.

Ovo je još jedna od fotografija koja se našla u središtu pozornosti nakon cijelog skandala oko fotografije Kate Middleton s djecom koja je objavljena povodom Majčinog dana koji se u Velikoj Britaniji obilježava u ožujku, a za koju je dokazano da je višestruko fotošopirana.

"Nije ni taknuta, takve priče su hrpa besmislica", poručio je autor fotografije Chris Allerton. Ovo je druga fotografija vezana uz princa Harryja i Meghan Markle za koju je dokazano da njome nije manipulirano. Naime, najprije je odbjegli kraljevski par bio optužen da su fotošopirali fotografiju kojom su objavili da čekaju drugo dijete, a koju je fotografirao Misan Harriman. I on se oglasio te demantirao tvrdnje vrlo jednostavno objavivši original na svojem profilu.

Sadržaj se učitava...

Ipak, posljednja fotografija koja je dovedena u pitanje ima svoju priču. Maleni Archie Harrison Mountbatten-Windsor kršten je u srpnju 2019. na privatnoj ceremoniji u dvorcu Windsor, a baš kao što su i bili najavili, njegovi roditelji princ Harry i Meghan Markle su nakon ceremonije objavili dvije službene fotografije na svom Instagram profilu.

Na prvoj su Meghan i Harry pozirali sami s Archiejem, a druga je obiteljski portret na kojem njih troje poziraju s Charlesom, Camillom, Williamom, Kate Middleton, Meghaninom majkom Doriom Ragland te sestrama princeze Diane, Sarah McCorquodale i Jane Fellowes.

Mnogima je tada za oko zapeo Williamov kiseli izraz lica, jer se tada mjesecima pričalo o tome da su William i Kate s Harryjem i Meghan u lošim odnosima, a ta fotografija samo je dodatno potaknula te glasine.

kraljevska obitelj