Novi skandalozan intervju oca Meghan Markle: 'Vidim strah u njenim očima, ako me želi ušutkati, mora pričati sa mnom!'

Meghan Markle, THOMAS MARKLE
Gospodin Markle svim se silama trudi biti u medijima.

Radi se o Thomasu Markleu, ocu bivše američke glumice Meghan Markle, a danas vojvotkinje od Sussexa koji od samih njezinih kraljevskih početaka pokušava zaraditi na tome.

Tako je dotični do sada dao nekoliko intervjua u kojima je otkrivao intimu svoje kćeri, a svi se još sjećaju lažnih paparazzo fotografija prije kraljevskog vjenčanja koje je on dogovorio s fotografom kako bi zaradio, čime je itekako osramotio svoju kćer.

A tata Markle ponovno je u akciji za svojih 5 minuta slave. Ovoga puta tvrdi kako je potpuno jasno da njegova kćer nikada nije bila nesretnija. "Njezin osmijeh nije stvaran. Ona se ne zna nositi s tolikim pritiskom. Mislim da je i jako prestrašena, a to joj vidim u očima, na licu te u njezinom osmijehu. Ovo što sada vidim nije njezin pravi i iskreni osmijeh. Ovo čak nije niti osmijeh za pozornicu, već osmijeh pun boli", započeo je još jedan eksplozivni intervju Thomas.

Osvrnuo se i na Meghanin novi stil oblačenja koji je nazvao "smiješnim". "Zašto se u 2018. godini itko oblači kao da smo u 1930-ima? Zašto mora prekrivati koljena? To je smiješno!"

"Možda je imala nekoliko teških dana, ne znam, no sve me to brine. Mislim da je pod velikim pritiskom", komentirao je u intervjuu nakon kojeg čisto sumnjamo da će se odnos između oca i kćeri moći popraviti kako bi on napokon upoznao supruga svoje kćeri, princa Harryja, zbog kojeg se Meghan u potpunosti odrekla starog načina života te prihvatila brojna rigorozna pravila koja nameće lagodni život na britanskom dvoru.

Thomas je otkrio i kako ne krivi Harryja za novonastalu situaciju te da njegovu obitelj smatra "tragičnom, jer nisu sposobni pokazivati emocije".

Intervju je zaključio time da ne planira prestati pričati s medijima sve dok ponovno ne bude dio kćerkinog života, iako mu je jasno da time itekako frustrira ne samo nju, već i njezinu novu obitelj plave krvi. "Bio sam tiho cijelu godinu dok su me mediji ubijali i nazivali svakakvim imenima, no želim da čuju i moju priču. Ako žele da ušutim, moraju razgovarati sa mnom. Šutnjom me neće otjerati."

Čini se kako se drama nastavlja...

dnevnik.hr