Ljepotice s malih ekrana koje želimo iznova gledati

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Lucy Lawless u seriji Spartacus: Blood and sand
Uloga: Lucretia
Usred prašnjavih prostranstava rimskog carstva, treninga gladijatora, krvi i smrti, ona se sa svojom seksipilnošću uzdiže poput prave rimske božice i poput prave hedonistkinje uživa u svojem položaju i direktno ili indirektno upravlja tuđim životima.


January Jones u seriji Momci iz Madisona
Uloga: Betty Draper
Prelijepa Betty bivši je model, a nakon što se udala, postala je kućanica i rodila dvoje djece svojem suprugu - varalici. Nakon ne znamo koliko epizoda, konačno se razvela od svojeg Mad Mana i dokazala da i ona zna igrati igrice, pokupivši u baru muškarca za jednu noć. Vrijeme je da sada vidimo njenu divlju stranu, koju njen sada bivši suprug više ne može imati pod kontrolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Lizzy Caplan u seriji Party Down
Uloga: Casey Klein
Ona je samo konobarica u malenoj tvrtki koja se bavi cateringom te se „ludo" zabavlja poslužujući goste na privatnim zabavama u Hollywoodu. Iako pomalo čangrizava, noseći na leđima vlastite probleme i komplekse, uvijek na zabavama uspije izvući deblji kraj. To možemo nazvati njezinim talentom, osim što je pametna i lijepa.

Erica Durance u seriji Smallville
Uloga: Lois Lane
Ona je tvrdoglava reporterka u novinama Daily Planeta i vjerujemo da niti jedna njezina prethodnica koja je tumačila isti lik nije bila toliko seksi kao Erica. Njezin poseban talent je da novinama podiže rejting, a u samoj redakciji uznemiruje duhove...

Lyndsey Marshal u seriji Rim
Uloga: Kleopatra
Kleopatrina uloga je uvijek ista - zavesti Gaja Julija Cezara, pa tako niti u ovoj seriji nije bila drugačija. No, Lyndsey je u ovoj ulozi seksipilnost i ženstvenost Kleopatre iskoristila samo kao bonus jer njezina inteligencija, domišljatost i hrabrost su je stavili u poziciju u kojoj se našla.

Jolene Blalock u seriji Star Trek: Enterprise
Uloga: T'Pol
Ona je Vulkanka pa prema tome ne koristi svoje osjećaje, nego samo zdravi razum i logiku, a kada zatreba i svoje telepatske sposobnosti. Navodno je u epizodama promijenila 51 kostim i svaki je bio...pa recimo da nije prepuštao mnogo mašti. T'Pol je jednostavno predivna i vjerujemo, bez obzira na njezin karakter, da je svaki muški član posade sanjao da ju barem jednom vidi izvan tih odijela.

Evangeline Lilly u seriji Lost
Uloga: Kate
Većinu vremena u seriji je mokra, prekrivena blatom, prljava i jednostavno i u tim nehumanim uvjetima je izgledala predivno. Što je gore bilo vrijeme, što su opasnije bile situacije, Kate je izgledala ljepše. Možda nije u seriji prikazala neki glumački talent, ali eto, to i nije cilj rubrike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Summer Glau u seriji Terminator: Kronike Sarah Connor
Uloga: Cameron
Ona je najseksi kiborg kojeg možete zamisliti, posebno kada joj je odjeća potrgana, a na mjestu gdje bi trebala biti koža vide se njezini silicijski dijelovi. Iako se radi o jednoj od verzija Terminatora, ona je dobar kiborg kojemu je misija zaštiti mladog Johna Connora. Ona može putovati u budućnost kamo je i odvela Johna...

Emilla Clarke u seriji Game of Thrones
Uloga: Daenerys Targaryen
Iako su do sada premijerno prikazane tri epizode te nove serije iz tvornice HBO-a i iako je Daenerys u seriji samo tinejdžerka, ona ima tijelo prelijepe mlade žene, koja postaje „žena" u svakom smislu riječi opasnog nomadskog ratnika i vladara. Već je sada očito da će inteligencijom i ljepotom daleko dogurati.

Ana Paquin u seriji True Blood
Uloga: Sookie Stackhouse
Ona živi u alternativnom američkom društvu kojemu su punopravni članovi vampiri, a iza ugla vrebaju vukodlaci, vile itd. i iako je na prvi pogled ona samo obična konobarica, vrlo brzo je očito da je ona i nešto više, zbog svojih telepatskih sposobnosti koje u početku ne može kontrolirati. Ono što je zaista privlačno kod Sookie, je da zbog nekog nepoznatog razloga k sebi privlači sve te neljudske likove koji od nje žele nešto više od same krvi.

izvor:zena.hr

Vezani članci