Ljepotice s malih ekrana koje želimo iznova gledati

Lucy Lawless u seriji Spartacus: Blood and sand
Uloga: Lucretia
Usred prašnjavih prostranstava rimskog carstva, treninga gladijatora, krvi i smrti, ona se sa svojom seksipilnošću uzdiže poput prave rimske božice i poput prave hedonistkinje uživa u svojem položaju i direktno ili indirektno upravlja tuđim životima.


January Jones u seriji Momci iz Madisona
Uloga: Betty Draper
Prelijepa Betty bivši je model, a nakon što se udala, postala je kućanica i rodila dvoje djece svojem suprugu - varalici. Nakon ne znamo koliko epizoda, konačno se razvela od svojeg Mad Mana i dokazala da i ona zna igrati igrice, pokupivši u baru muškarca za jednu noć. Vrijeme je da sada vidimo njenu divlju stranu, koju njen sada bivši suprug više ne može imati pod kontrolom.


Lizzy Caplan u seriji Party Down
Uloga: Casey Klein
Ona je samo konobarica u malenoj tvrtki koja se bavi cateringom te se „ludo" zabavlja poslužujući goste na privatnim zabavama u Hollywoodu. Iako pomalo čangrizava, noseći na leđima vlastite probleme i komplekse, uvijek na zabavama uspije izvući deblji kraj. To možemo nazvati njezinim talentom, osim što je pametna i lijepa.

Erica Durance u seriji Smallville
Uloga: Lois Lane
Ona je tvrdoglava reporterka u novinama Daily Planeta i vjerujemo da niti jedna njezina prethodnica koja je tumačila isti lik nije bila toliko seksi kao Erica. Njezin poseban talent je da novinama podiže rejting, a u samoj redakciji uznemiruje duhove...

Lyndsey Marshal u seriji Rim
Uloga: Kleopatra
Kleopatrina uloga je uvijek ista - zavesti Gaja Julija Cezara, pa tako niti u ovoj seriji nije bila drugačija. No, Lyndsey je u ovoj ulozi seksipilnost i ženstvenost Kleopatre iskoristila samo kao bonus jer njezina inteligencija, domišljatost i hrabrost su je stavili u poziciju u kojoj se našla.

Jolene Blalock u seriji Star Trek: Enterprise
Uloga: T'Pol
Ona je Vulkanka pa prema tome ne koristi svoje osjećaje, nego samo zdravi razum i logiku, a kada zatreba i svoje telepatske sposobnosti. Navodno je u epizodama promijenila 51 kostim i svaki je bio...pa recimo da nije prepuštao mnogo mašti. T'Pol je jednostavno predivna i vjerujemo, bez obzira na njezin karakter, da je svaki muški član posade sanjao da ju barem jednom vidi izvan tih odijela.

Evangeline Lilly u seriji Lost
Uloga: Kate
Većinu vremena u seriji je mokra, prekrivena blatom, prljava i jednostavno i u tim nehumanim uvjetima je izgledala predivno. Što je gore bilo vrijeme, što su opasnije bile situacije, Kate je izgledala ljepše. Možda nije u seriji prikazala neki glumački talent, ali eto, to i nije cilj rubrike.

Summer Glau u seriji Terminator: Kronike Sarah Connor
Uloga: Cameron
Ona je najseksi kiborg kojeg možete zamisliti, posebno kada joj je odjeća potrgana, a na mjestu gdje bi trebala biti koža vide se njezini silicijski dijelovi. Iako se radi o jednoj od verzija Terminatora, ona je dobar kiborg kojemu je misija zaštiti mladog Johna Connora. Ona može putovati u budućnost kamo je i odvela Johna...

Emilla Clarke u seriji Game of Thrones
Uloga: Daenerys Targaryen
Iako su do sada premijerno prikazane tri epizode te nove serije iz tvornice HBO-a i iako je Daenerys u seriji samo tinejdžerka, ona ima tijelo prelijepe mlade žene, koja postaje „žena" u svakom smislu riječi opasnog nomadskog ratnika i vladara. Već je sada očito da će inteligencijom i ljepotom daleko dogurati.

Ana Paquin u seriji True Blood
Uloga: Sookie Stackhouse
Ona živi u alternativnom američkom društvu kojemu su punopravni članovi vampiri, a iza ugla vrebaju vukodlaci, vile itd. i iako je na prvi pogled ona samo obična konobarica, vrlo brzo je očito da je ona i nešto više, zbog svojih telepatskih sposobnosti koje u početku ne može kontrolirati. Ono što je zaista privlačno kod Sookie, je da zbog nekog nepoznatog razloga k sebi privlači sve te neljudske likove koji od nje žele nešto više od same krvi.

izvor:zena.hr