FOTO  Poznate ljepotice uveličale otvorenje beauty oaze

Split, ljepotice
Među brojnim osobama na otvorenju isticale su se pjevačica Andrea Šušnjara, bivše Miss Universe Hrvatske Renata Lovrinčević i Biljana Mančić, dizajnerica Monika Sablić, akademski slikar Zvonimir Mihanović, kraljica aerobika Nataša Bebić, poduzetnik Riccardo Mazzucchelli, književnica Kata Mijić, dizajneri Igor Đuga Nives Lutz, Ria Devčić, Jurica Pirić .

Zanimljivo je kako iza ovog projekta stoji nekadašnja Miss Universe Hrvatske Biljana Mančić, danas uspješna mlada poduzetnica. Naime Biljana, inače magistrica međunarodnog poslovanja, već niz godina uspješno djeluje u sektoru turističkog managementa, te vodi filijalu kuće zdravlja i ljepote Gorica u Trogiru.

Nakon preuređenja i otvaranja B Gold luxury rooms ponuđen je na istom mjestu u sklopu samog centra ljepote i zdravlja i adekvatni odmor nakon podvrgavanja tretmanima. Time je ujedno obogaćena i turistička ponuda iznimnim sadržajem što izravno utječe na produženje turističke sezone.

Ljepota, zdravlje i turizam prepoznati su kao sve zanimljivija ponuda na lokalnoj i nacionalnoj razini. Najkvalitetnija ponuda kozmetičkih i zdravstvenih tretmana, dizajnerski osmišljeni i uređeni smještajni kapaciteti obogaćuju ponudu domaćim i inozemnim klijentima.

"Kuća ljepote i zdravlja Gorica" tijekom više od dva desetljeća profilirala se kao značajno mjesto na europskoj mapi ljepote. Klijentima pruža apsolutno sve usluge za njegu lica i tijela. Svečanost otvorenja upriličena je uoči dolaska prvih gostiju u "B Gold luxury rooms" pri "Kući Ljepote i zdravlja Gorica" na adresi Šimićeva 33 u Splitu.

Zadovoljstvo nam je najaviti rad objekta koji će turističkoj ponudi Splita dati jedan novu zdravstveno - kozmetičku komponentu izjavla je Biljana Mančić na otvorenju.

FOTO: Bgold PR