Spavala je s više od tisuću muškaraca: Oženjene viđam u 7 ujutro, a s debelima uvijek svršim

Vidi originalni članak
... podijeliti s javnošću putem Redditove sekcije AMA (Ask me anything), prenosi DailyMail.

Nepoznata djevojka ima 25 godina, a prostitucijom se počela baviti u kasnim tinejdžerskim godinama kada je počela raditi u jednom bordelu. Tako se upoznala i s brojnim sportašima i bajkerima koji su joj postala redovna klijentela u to vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka je radila u nekoliko različitih bordela sve dok se 2014. godine nije odlučila "osamostaliti" i postala osobna escort dama. Godinu dana nakon toga, doživjela je živčani slom i ostavila se seksa na 9 mjeseci, no počela se ponovno baviti time prije godinu dana.

Otkrila je kako naplaćuje 550 dolara za prvi sat, 500 dolara za drugi i 300 dolara za svaki sljedeći sat. Dvanaest sati s njom stajalo bi vas 2500 dolara, a za 48 sati s ovom djevojkom morali biste izdvojiti 5000 dolara.

Otkrila je kako je do sada spavala s više od 1100 muškaraca, a ima samo dva pravila: nikada ne spava s Ircima i nikada ne bi sudjelovala u glumljenju incesta jer ima dva brata i to bi joj bilo previše nelagodno.

Otkrila je i kako više uživa u seksu s debljim frajerima: "Uvijek svršim s debelim muškarcima, ako sam ja gore".

Većina njezinih klijenata su uspješni bijelci između 40 i 60 godina, zbog čega je, kako kaže, "izrazito sretna jer su uglađeni i velikodušni". Najstariji klijent s kojim je bila bio je žrtva Holokausta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorila je i o sastancima s oženjenim muškarcima, te izjavila kako se s njima viđa uglavnom između 7 i 8 sati ujutro. "Iskradu se iz kuće u vrijeme kada bi trebali biti na poslu", dodala je.

"Između 21. prosinca i 21. siječnja nema baš posla, jer su klijenti s obiteljima", komentirala je. Zbog "nepredvidljive" prirode svog posla, zadržala je svoj dnevni posao, a planira prestati s prostitucijom u lipnju kada će odseliti u inozemstvo i završiti studij.

Dodala je kako njezina majka, najbolji prijatelji i bivši dečko znaju čime se bavi, ali boji se da bi njezin tata i braća to mogli saznati.

Index.hr

Vezani članci