Lino višebojac bit će održan u dvije mostarske škole

Vidi originalni članak
... a u organizaciji Podravke BiH i Sportskih novosti, održat će se u dvije osnovne škole u Mostaru: u srijedu, 20.04.2016. godine u 11:00 h OŠ Silvije Strahimir Kranjčević, na adresi Bleiburških žrtava 35 i u četvrtak, 20.04.2016. godine u 11:00 h OŠ Zalik, na adresi Muje Pašića 7 Lino višebojac je projekt čiji je cilj potaknuti učenike osnovnih škola na bavljenje sportskim aktivnostima i razvijanje njihovih sportskih navika, te promociju školskog sporta i učeničkog stvaralaštva.

Učenice i učenici iz osnovnih škola u dobi od 5. do 9. razreda natjecati će se u 8 (osam) disciplina u trčanju, skoku u dalj, izvođenju slobodnih udaraca na gol, pogađanju košarkaških obruča, potezanju užeta, a pokazat će i svoje kulturno-umjetničko stvaralaštvo. Na natjecanju će i ove godine biti prisutni popularni sportaši koji će se družiti sa učenicima, motivirajući ih na daljnje bavljenje sportom. Sa mališanima su se tako u sedam bh. gradova prošle godine družili Damir Džumhur, Bulend Biščević, Almir Turković, Stevan Janković, Milan Đukić, Josip Ereš, David Mandić...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lino višebojac se drugu godinu zaredom realiuje u BiH, a nakon Tomislavgrada, Brčkog, Travnika, Bihaća i Čapljine, Lino višebojac se seli u Mostar, Široki Brijeg, Tuzlu, Zenicu, Banja Luku i Sarajevo.

Vezani članci