Stvari koje NE SMIJETE raditi ili spomenuti djevojkama za vrijeme menstruacije

pms, bol, ublažavanje, menstruacija, seks, zdravlje, mjesečnica, bol, lijek, žene, problemi, menopauza, uši, zujanje, žene, pogreške, usamljenost, ljudi, stvari, zdravlje, uši, zujanje, zdravlje, razlozi, žena, mjesečnica, sunčanje, obim menstrualnog krvarenja, mjesečnica, razlozii, pms, djevojke, cure djevojke, stvari, tamponi, savjeti, način, promjena vremena, tvrdoglavost, život, umor, vježbanje, glazba, znakovi, život
Ista stvar se odnosi i na tjedan dana ranije, kad kreće famozni PMS iliti pred menstrualni sindrom, a i za vrijeme ovulacije. Zapravo... ako razmislimo... ma bolje nam je da ne završimo ovu misao.

U svakom slučaju, djevojke su divna bića koja treba voljeti, paziti i maziti, ali s njima treba u određenim situacijama oprezno rukovati. U tim trenutcima muškarci bi se trebali bojati za svoj život, jer naime, njihove ljepotice mogu iz neraspoloženih ljepotica postati krvoločne zvijeri. Kako bi izbjegli takve situacije, donosimo vam pravila kako se ne ponašati kad vam djevojka ima menstruaciju.
1. Pitanje "Imaš PMS?" je strogo zabranjeno!

Jednostavno, ako vam je život drag, nemojte. Nemojte se ni šaliti, ni isprobavati. Majka priroda je tu učinila svoje, a vama je bolje da se za to vrijeme jednostavno izgubimo iz njihove okoline. Ali stvarno. Idite u gorice, u podrum nešto popravljati ili se jednostavno primite čišćenja i peglanja. Bilo što samo ne u njenoj blizini.

2. Ne smijete tražiti od nje da kuha

Za vrijeme menstruacije, vjerojatno će joj se ili spavati ili će gledati turske sapunice. Prazne vrećice čipsa, boce Coca-Cole i omoti od čokolade su znali biti viđeni u njihovoj blizini. I to vam je zabranjeno dirati. Ako ste jako gladni, spremite si sami klopu, idite u McDonald's ili u lokalnu pečenjaru na ćevape. Bez luka, ako želite spavati u vlastitom krevetu. BONUS: Ako idete u McDonald's, obavezno joj dofurajte jedan cheezeburger, pomfrit i sladoled s čokoladom. Ako sazna da ste bili, a njoj ništa niste donijeli...

3. Nema šala na njen račun

Ne spominjite njene podočnjake, lošu frizuru, loše nokte, premalu bluzu, male sise, težinu, širinu i bilo koje njene druge "odlike". Izbjegavajte pogled u oči ako vam neka šala pobjegne s jezika i zatvorite se u WC na desetak minuta, samo da se tornado smiri.

4. Dajte joj da drži daljinski od TVa

Kad je to vrijeme u mjesecu, ako želi gledati "Kućanice" ili neke turske gluposti ili ono s doktorima, nek gleda! To znači da vi imate slobodno vrijeme za pivicu s prijateljima! Ili, ako ste pravi papučar, onda se pomirite sa svojom sudbinom i krenite u učenjem turskog i španjolskog.

5. Nema diskusije!

Zdrava rasprava o renoviranju stana, o odabiru boja soba, o politici, o djeci i o financijama izbjegavajte pod svaku cijenu! To vam je kao kad gladni idete u dućan. Ogulit će vam novčanik, a na kraju ćete vi za sve biti krivi jer ništa ne valja! Kad tema krene u tom smjeru, pitajte je što će večerati i što će za desert.

6. Ne smijete od nje tražiti bilo što!

Nema peglanja, usisavanja, razvrstavanja veša. Nema bacanja smeča, nema pranja posuđa, ni brisanja prašine. One su princeze i prema njima se trebamo tako i odnositi!

7. Ne smijete ostati bez tableta protiv bolova

Uvijek, ali uvijek imajte kod sebe neke tablete protiv bolova. Što jače, to bolje. Raspitajte se u lokalnoj ljekarni što je preporučeno za vašu djevojku, a onda kad osjetite da počne divljati, dajte joj duplu dozu. Bolje je da spava, manje štete za vas.

8. Ne smije vas uloviti da ju ne slušate

Znamo, ne možete zapamtiti svaku riječ koju izgovore i na normalan dan, ali u ovom osjetljivom razdoblju, koncentrirajte se! Ni u kojem slučaju vas ne smije uloviti da ju ne slušate, a ako se to dogodi, ne tražite nas za savjet.

9. Nema viceva!

Smisao za humor kao da im ispari. Pretvore se u vraga! U tom slučaju preskačite sve živo što bi moglo sugerirati na smijeh. Budite potišteni, jedino tako ćete preživjeti.

Jedan kratki :

Pita učiteljica djecu što oni misle da je jako vrijedno.
Perica: Mercedes moga tate!
Marica: Dijamant na prstenu moje mame!
Janko: Menstruacija!
Učiteljica: -Oplaaaaa, ej, Jankec moj, a da li ti znaš šta to znači!?
Janko: Ne znam što znači, al' mora da je jako vrijedno,
jer kad je moja starija sestra jutros rekla da nema menstruaciju,
mama je pala u nesvijest, tatu strefio infarkt, a susjed se ubio! :D

10. Ne smijete pozvati k sebi prijatelje!

Ako živite sa svojom dragom, za vrijeme njene menstruacije ni u kojem slučaju si ne smijete dopustiti da si pozovete prijatelje na tekmu ili partiju Plejke. Osim što će vam kupaona izgledati kao da ju je posjetio tornado, ona će se vjerojatno ispucati i na njima. A ako su vam prijatelji, to im ne želite. Jedino što nam je preostalo jest da se žrtvujemo. Sretno momci!

macho.hr