Stigle su 'Čehla'! Hrvatski brend traperica koje rješavaju veliki ženski problem

čehla
S obzirom da se traperice nose u raznim prigodama i često kroz cijeli dan, iznimno je važno da su kvalitetne, lijepe te da se u njima možete ugodno i dobro osjećati. Sve te karakteristike posjeduju prvi modeli ČEHLA traperica namijenjeni ženama i muškarcima. Pročitajte i koje traperice najbolje pristaju vašem obliku tijela, piše Zadovoljna.hr.

'Svjesni toga da ne mogu sve žene imati mjere 90-60-90 kreirali smo kvalitetne traperice domaće proizvodnje koje odgovaraju različitim tipovima građe. Iz tog razloga svaka žena može naći model koji joj odgovara i ugodno se u njemu osjećati. Ne morate više kupovati hlače broj veće samo da biste ih mogli zakopčati. Tokom stvaranja ČEHLA traperica potrudili smo se da kroj izvrsno pristaje građi tijela i iznimno smo zadovoljni finalnim produktom', objasnio je Matija Cerovečki, vlasnik ČEHLA.

ČEHLA traperice možete kupiti na www.cehla.com.hr. U ponudi su dva modela za žene - kruška kroja te jabuka kroja (za oba je cijena 465 kuna), te jedan model za muškarce (465 kuna). Kruška simbolizira tijelo širih bokova i užeg struka. Tijelu takve građe hlače kruška kroja će lijepo pristajat uz obline bokova, a neće biti preširoke u liniji struka. Jabuka simbolizira tijelo sa širim strukom i vitkijim nogama. Tijelu takve građe će pristajat hlače ČEHLA jabuka kroja, proporcijalno proširene u liniji struka, udobne i izvrsnog izgleda. Pogledajte i potez uz koji će svaki model traperica produljiti nogu.

Cerovečki su obiteljsku manufakturu trapera pokrenuli prije više od 20 godina. Njihove hlače su zbog klasičnog kroja i kvalitetnog materijala stekle velik broj dugogodišnjih vjernih kupaca. Kako bi kvalitetan proizvod učinili dostupnim i inovativnim, osmislili su brend ČEHLA koji predstavlja novi smjer u njihovoj proizvodnji.