Sponzoruša iznenadila izjavom na kakve žene padaju milijarderi

Anna Bey

Ana, koja savjete dijeli pod imenom" JetSetBabe" online, na temelju svog iskustva tvrdi da postoji čak devet razloga zbog kojih bogataši padaju na jednostavnije žene.

Da njena teorija drži vodu svjedoči činjenica da je i sama ulovila bogatog bankara. Njene savjete prati oko 29.000 pratitelja na Instagramu.

Kao najvažnije razloge zbog kojih milijunera i milijarderi padaju na jednostavnije žene

Ana navodi nesigurnosti i porijeklo tih muškaraca.

1. Nesiguran je

- Ovaj muškarac boji se da će ga žena ostaviti i varati ga, stoga traži manje atraktivnu partnericu uz koju će biti miran - tvrdi Anna.

2. Ljubomoran je

- On kontrolira svoju ljubomoru i partnericu tako što bira manje atraktivnu ženu, koju drugi muškarci neće gledati - smatra ona.

3. Ljepota mu nije prioritet

- Nije svim muškarcima ljepota prioritet kad traže partnericu. Nekima je važnija inteligencija, brižnost, šarm, otvorenost i mudrost - tvrdi Šveđanka.

4. Važan je i tajming

- Tajming je najčešće najvažniji u ovome. Ako ih ulovite u pravom trenu, primjerice kad je slab, ranjiv ili mu je teško, imate velike šanse da s njim uđete u vezu ili brak - uvjerena je.

5. Protivi se kultu ljepote

- Možda ih umaraju površne žene i traže partnericu po dubljim kriterijima - tvrdi Ana.

6. Traži dubinu

- Ovaj tip muškaraca umoran je od hodanja s manekenkama i misicama koje su opsjednute sobom, razmažene, površne te ih zanima samo njihov izgled i društveni status - uvjerena je.

7. Traži pravo porijeklo

- Muškarci koji potječu iz obitelji koje su oduvijek bogate traže djevojke svoje vrste - tvrdi Ana.

8. Atraktivno je subjektivno

- Ljepota je relativna, nije svim muškarcima Angelina Jolie lijepa - tvrdi.

9. Želi biti u centru pažnje

- Tipovi koji su opsjednuti sobom ne žele se natjecati s partnericom. Neki od njih žele svu pažnju na sebi - uvjerena je blogerica.