Prijedlozi make-upa za doček Nove godine

Metalik smokey eyes

Ove zime nećete pogriješiti s metalik sjenilima. Zato je jedan od najboljih make-up stilova metalik smokey eyes s malom dozom boje. Metalik sjenila će hvatati svjetlo i dati dozu elegancije cjelokupnom izgledu.

Izaberite tamniju nijansu sjenila i nanesite je prstima na gornji kapak. Zatim po sredini gornjeg i na donji kapak dodajte metalik sjenilo u zlatnoj, srebrnoj ili bakrenoj nijansi. Ovaj izgled kombinirajte s malom crnom haljinom i upečatljivim nakitom.

Crvene usne

Kada su u pitanju zabave, stručnjaci savjetuju jarke boje na usnama. A što je bolje od klasičnog crvenog ruža? Ne zaboravite kao podlogu na usne staviti malo tekućeg pudera kako bi se ruž duže zadržao, a usne definirati olovkom prije nanošenja ruža.

Definirajte obrve

Make-up stručnjaci ističu kako nipošto ne smijete zanemariti obrve! Započnite oblikovanjem obrva, skraćivanjem i popunjavanjem praznina. Koristite specijalizirane setove s mini pincetom, ogledalom, sjenilima za obrve, pa čak i malim šablonama kako bi vam obrve bile lijepo oblikovane. Njegovane i lijepo oblikovane obrve definirat će vaše lice i dodati sofisticiranost izgledu.

IL/.becomegorgeous.com