‘Na sebi sam imala donje rublje i majicu, ali sam zaboravila hlače. Shvatila sam to tek na pola puta, u autu’

skandal, svećenik, zlostavljanje, djevojčica, silovanje, Posušje, zlostavljanje, optužnica, seks, ocjena, iznuda, tinejdžerice, škola, seks, pohotnik, silovanje, zlostavljanje, pipkanje, profesor, zlostavljanje, strava, zlostavljanje, silovanje, danska, zlostavljanje dijece, bludničenje, Doboj, iživljavanje, zlostavljanje, njemica, nestanak, djevojčica, maloljetnica, majka, djeca, Rusija, zlostavljanje, silovanje, zlostavljanje, Tuzla, djevojčica, otmica, udaja, sestra, prodaja, život, pobačaj, Mostar, maloljetnice, maloljetnica, dijete, rađanje, skandalozno, maloljetnica, udaja, Doboj, profesorica, zavođenje, skandal, maloljetnica, silovanje, Zagreb, djevojčica, silovanje, zenica, trudnoća, učenica, šokantno, silovanje, sloboda, dječak, sestra, presuda, seksualno zlostavljanje djece, seksualno maltretirao djevojčicu, zlosatavljač, šokantno, pedofilija, oglas, stravično, Facebook, podvođenje, otmica, pronalazak, mastrubacija, učenica, vozač, prikolica, silovanje, SAD, silovanje, teta
Zaboravljivost tijekom menstruacije je stvaran, medicinski termin i javlja se kod velikog broja žena, tako da odmah u početku razjasnimo - ako se događa i vama, to je u potpunosti normalno.

Razlozi tomu baš u ovom periodu mjeseca su nedostatak sna, promjena hormona i takozvana ‘mentalna magla', pa se zbog toga često ne osjećate u potpunosti ‘svojima', piše Pop Sugar.

No, još jednom ponavljamo, nemate razloga za brigu. A urnebesne priče ovih žena i opisi njihovih dogodovština tijekom menstruacije će vam pokazati i zašto. Sve smo u ovome zajedno!

‘Hlače su precijenjene'

"Iz studija u kojem vježbam jogu jednom sam doslovno izašla bez hlača. Na sebi sam imala gaće, grudnjak, majicu i tenisice, a hlače sam ostavila u kutu garderobe, zajedno s otiračem na kojem vježbam i ručnikom. Nisam shvatila što se događa sve dok već nisam stigla do pola puta kući, u automobilu."

Gina Florio, urednica Fitness rubrike Pop Sugar-a

Dva tampona? Niti jedan tampon? Hmmm'

"Kad nemam menstruaciju, čini mi se nevjerojatnim da bih mogla zaboraviti staviti tampon ili da bih pak mogla zaboraviti da već imam jedan, pokušavajući ugurati još jedan unutra. Ali kad imam menstruaciju, jednostavno se ne mogu sabrati. I onda izvlačim jedan končić tampona, pa izađe još jedan, poput onog čarobnog trika kad beskonačne trake duge izlaze klaunu iz usta."

Alessia Santoro, urednica

‘Uber, pa još jedan Uber'

"Jednom sam otišla na vježbanje u Barry's Bootcamp. Trening je bio prilično intenzivan i mokar, a nakon vježbanja sam svratila do Fuel bara, istuširala se, presvukla i pozvala Uber kako bih otišla kući. Kad sam došla doma, pitala sam se: ‘Zašto mi auto nije na prilazu?', a kad sam shvatila, okrenula sam se i pozvala još jedan Uber kako bi me odvezao do mog automobila, koji je bio nekoliko kilometara dalje...jer sam se njime dovezla u Barry's."

Dominique Astorino, zamjenica urednice Fitnessa

‘Nemam pojma što se dogodilo prije deset sekundi. Doslovno'

"Tijekom treninga, moj mi je trener pristojno rekao da prestanem gubiti vrijeme i počnem vježbati. A ja, onakva živčana i iziritirana, izderala sam se na njega i rekla mu: ‘Počela bih vježbati da si mi kojim slučajem pokazao taj pokret i kako da ga izvedem.' Počeo je urlati od smijeha i rekao mi da mi je upravo, točnije prije deset sekundi, pokazao spomenuti pokret. A ja se toga apsolutno nisam mogla sjetiti. No, to nije prvi put da mi se dogodilo takvo što. Gubitak pamćenja na desetak sekundi je nešto što mi se redovito događa tijekom menstruacije. Svakog se mjeseca, barem jednom tijekom tuširanja, pitam jesam li već nanijela šampon na kosu ili ne... Odgovor je obično ‘da'. Nije ni čudo što mi se šampon tako brzo troši."

Michele Foley, urednica

‘Cipele? Što je to?'

"Izašla sam iz kuće bez cipela. Ozbiljno. Uzela sam sve stvari, zatvorila vrata, zaključala ih i shvatila da sam samo u čarapama."

Meghan Tipton, suradnica urednika

net.hr