Otac zaboravio kćeri na benzinskoj postaji – vozio čak 170 kilometara i nije primijetio da nisu u automobilu

benzinska pumpa petrol livno, benziska pumpa, crna kronika, nafta, Gorivo, nafta, Gorivo, Gorivo, pojeftinjenje, FBIH, uređaj, Gorivo, štednja, Ljubuški, ispekcija, radnici, Gorivo, savjeti, potrošnja, nafta, Gorivo, inspekcija, nafta, ulje, BIH, Gorivo, bivši pomoćnik, kaznena prijava, nafta, Gorivo, Gorivo, cijene, pojeftinjenje, Gorivo, Hercegovina, cijene, dizel, nafta, poskupljenje, Gorivo, pojeftinjenje, benzinska crpka, Livno, radnici, Gorivo, Gorivo, Federacija BIH, poskupljenje, Gorivo, poskupljenje, Federacija BIH, Gorivo, poskupljenje, Hercegovina, Gorivo, cijene, BIH, Gorivo, cijena, BIH, Gorivo, loše gorivo, biogorivo, alternativa za gorivo, nafta, Gorivo, sniženje, cijene, dizel, Parafin, Mostar, Gorivo, kćeri, zaborav, zaboravio
...Holzkirchena u Bavarskoj kada je otac zaboravio svoje dvije kćeri na benzinskoj postaji i vozio se 170 kilometara a da nije primijetio da nisu u automobilu.


Kako piše njemački Bild, otac je putovao na Uskrs sa svoje dvije kćeri od 10 i 14 godina. Zaustavio se na benzinskoj postaji, natočio gorivo, otišao platiti a pritom nije vidio da su mu kćeri izišle iz automobila i otišle u wc.

Kad se vratio u automobil, nije ni primijetio da mu kćeri više nisu u automobilu. Nastavio je vožnju , a djevojke su ga počele tražiti. Nisu znale njegov broj mobitela, kao ni majčin. Znale su samo broj telefona obiteljske kuće u Baunatalu. No, majka nije bila kod kuće.

Obavijestile su i policiju. Kad su uspjeli dobiti majku, dala im je očev broj mobitela te ga je policija nazvala. On je već bio u Brenneru u Austriji, gotovo 170 kilometara dalje od mjesta gdje su mu ostale kćeri.

Što je pomislio u trenutku i kako je izgledao kad ga je policija obavijestila da su mu kćeri s njima na benzinskoj postaji a ne s njim u automobilu, nije poznato.

Fenix-magazin/MD