4 tipa muškarca koja želite zaobići u širokom luku

ljubav, načini, muškarci, plodnost, san, istraživanje, tipovi, izbjegavanje, muškarac

Vječito emocionalno nedostupni.

Svaka od nas pozna barem nekolicinu ovakvih. Neuhvatljivih. Nesputanih. Nespremnih za išta ozbiljnije od prijateljstva s povlasticama. On vas je na samom početku upozorio da on baš i nije tip za ozbiljne veze. Niste mu mogli odoljeti pa ste svejedno završili zajedno. No, iako ste već poprilično dugo zajedno, ne primijećujete emocionalni angažman s njegove strane. Što je u jednu ruku u redu budući da vas je upozorio da to od njega ni ne očekujete, no ako ste vi ta koja je nezadovoljna takvim odnosom, vrijeme je da pronađete nekoga tko će vam pokloniti svoje srce.

Buntovnik bez razloga kojega trebate izbjegavati s razlogom.

Shvaćamo mi da mnogi dečki žele ostaviti dojam zločestog, buntovnog dečka, iako zapravo nisu takvi. Oni samo znaju na što mi cure padamo i to debelo koriste. I to je ok, s obzirom na to da su istinski dobri. Problem je u onima koji su doista bezosjećajni, apatični, zločesti i buntovni. Oni koji izazivaju sve moguće neprilike iz čiste dosade ili zlobe. Ostavite se takve nezrelosti!

Zakleti antifeminist koji traga za ''pravom ženom''.

Kaže li vam vaš frajer ikada zapovjedničkim tonom da mu napravite sendvič i donesete pivo te konstatira kako je ženama mjesto u kuhinji ili nešto slično, a evidentno je da u njegovom glasu nije bilo ni trunke humora, bježite od njega koliko god vas noge nose. Osim ako vam borba za emancipaciju ne znači apsolutno ništa! I ako se i sami slažete s njim!

Frajer s nula posto inicijative, po pitanju bilo čega.

Imate osjećaj da ste vi ta koja konstantno juri njega, umjesto da se s njim nalazite na pola puta. Vi ste ta koja uvijek zove njega, stvara planove, razrađuje logistiku, prilagođava se njgovim preferencijama i potrebama, a on je onaj koji se smješka i čeka - čeka da vi i svi ostali učinite sve za njega. I to se nikad neće promijeniti!

Izvor: cosmopolitan.hr