Zakašljala se, a kroz pupak joj izvirile kirurške škare od 10 cm

Francuskinja Anne pet je mjeseci u trbuhu nosila kirurške škare nesvjesna što joj stvara bolove sve dok se jednog dana nije zakašljala i ugledala komad metala kako joj strši iz pupka. Žena u 30-im godinama, čiji potpuni identitet nije otkriven radi zaštite privatnosti, u listopadu je u Lyonu otišla na uklanjanje sala i viška kože kako bi smanjila trbuh nakon dvije trudnoće. Nekoliko dana nakon operacije dobila je grčeve u trbuhu iako su liječnici tvrdili da je operacija bila uspješna i da su bolovi normalna posljedica takvog zahvata. 

- Čim je izašla iz klinike počeli su bolovi. Vraćala se u kliniku Natecia četiri ili pet puta, no rekli su joj da je to normalno. Prošlog tjedna, kad se zakašljala, ugledala je komad metala dug kao palac kako joj strši iz pupka kroz kožu - rekao je Annin suprug za televiziju TF1. Odmah je ženu odvezao u bolnicu gdje su na rendgenu ugledali 10 centimetara dugi kirurški instrument u njenom trbuhu. Njen odvjetnik Jean Sannier tvrdi da je odmah u petak tražio operaciju u klinici Natecia, no da su mu rekli da je riječ o 'maloj nezgodi' i da Anne može pričekati do ponedjeljka. 

- Rekao je da će škare izvaditi kao poklon za Valentinovo. Njegovo ležerno ponašanje prema mojoj klijentici i njenoj boli je neprihvatljivo - rekao je odvjetnik. Anne su izvadili škare iz tijela te se od druge operacije oporavlja kod kuće. Tužit će kliniku zbog pogreške, piše Daily Mail.

24sata.hr