Ravan trbuh već za sedam dana

dijeta, rajčica, dijeta, dijeta, zdravlje, dijeta, mršavljanje, kilogrami, dijeta, organizam, dijeta, kiseli kupus, dijeta, izbor, dijeta, pogreške, dijeta, mršavljenje, žena, dijeta, dijeta, trening, ravan trbuh, dijeta, dječija hrana, dijeta, težina, održavanje, dijeta, riža, mršavljenje, dijeta, dijeta, mršavljenje, recept, mršavljenje, dijeta, upute, salo, trbuh, mršavljenje, mršavljenje, trikovi, dijeta, načini, dijeta, tip, dijeta, mršavljenje, dijeta, mršavljenje, mršavljenje, dijeta, glad, žena, dijeta, mršavljenje, načini, ravan trbuh, način, 7 dana, un dijeta, dijeta, mršavljenje, debljanje, mršavljenje, žena, dijeta, dijeta, paradajiz, dijeta, pećinski ljudi, dijeta, oprez, mršavljenje, užitak, strategija, dijeta, proteini, prehrana, višak kilograma, Strah od ugljikohidrata, karbofobija, integralnog brašna, riža punog zrna, dijabetes, ugljikohidrati, normalan rad organizma, gubljenje kilograma, mitovi o mršavljenju, FastDiet, manjkavost prehrane, hrana, dijabetes, ko
Pravilnom prehranom i vježbama moguće je već za tjedan dana doći do željenog cilja. Donosimo osam dragocjenih savjeta koji će vam pomoći:

1. Kardio trening

Iako trbušnjaci učvršćuju mišiće, vježbe snage nisu dovoljne za ravan trbuh. Potrebno je uvesti i kardio vježbe. Kardio trening poboljšava cirkulaciju i pomaže u gubljenju masnih naslaga. Barem jedan sat dnevno bavite se aktivnim treningom, poput trčanja, brzog hodanja i plivanja.

2. Vježbe snage

Nakon kardio treninga slijede vježbe snage kao što su trbušnjaci, čučnjevi, sklekovi, vježbe s utezima za ruke i listove. Sve vrste trbušnjaka, a posebno obrnuti trbušnjaci pomoći će vam u učvršćivanju trbušnih mišića.

3. Manje ugljikohidrata

Smanjite li unos ugljikohidrata, smanjili ste unos kalorija i šećera koji se pretvaraju u masne naslage. Iz prehrane potpuno izbacite brzu i masnu hranu, a jedite više povrća, voća i hranu bogatu vlaknima.

4. Hrana bogata vlaknima

Prehrana siromašna vlaknima jedan je od uzroka debljanja. Svakodnevno jedite povrće, voće i cjelovite žitarice. Hrana kao što je zob, mahunarke i ječam snižava razinu kolesterola u krvi, a i pomaže u mršavljenju.

5. Česti i manji obroci

Jedite manje obroke više puta dnevno kako biste spriječili prejedanje na kraju dana. Na taj način ćete imati više energije, koju ćete potrošiti tijekom dana.

6. Pijte dovoljno vode

Za zdravije mršavljenje potrebno je piti više obične vode kako bi se organizam pročistio od toksina i spriječila nadutost.

7. Smanjite stres

Hormon kortizol, koji je krivac za nastanak stresa, također pojačava apetit i zbog toga se više masnoće nakuplja oko struka i na trbuhu. U tjelovježbu uvedite i jogu kako biste smanjili stres.

8. Pravilno držanje

Leđa držite uspravno kad sjedite, čime ćete poboljšati držanje. Također, zdrav stil života koji ne uključuje nezdrave navike poput pušenja i konzumiranja alkoholnih pića, pomaže u što bržem i uspješnijem približavanju postavljenom cilju, a to je ravan trbuh.

ordinacija.hr