FOTO  Prvi dan Sajma Good life izlagačima, predavanjima, radionicama i vježbom privukao posjetitelje

Renata Sopek, sajam good life, vježba, sajam good life

... života Good life, u dvorani Queen na 6. katu Mepas Malla od 10 do 20 sati.

„Htjeli smo uraditi nešto sasvim drukčije. Otud se javila ideja za ovaj sajam. Htjeli smo ići u smjeru zdravog načina življenja i ponuditi našim građanima neki event. Mislim da smo za prvi sajam prikupili dosta dobrih izlagača i suradnika s kojima ćemo nastaviti suradnju za iduće sajmove, budući da planiramo Good life pretvoriti u tradiciju", kazala je, u ime organizatora, Mirela Bunoza Šarac.

U izlagačkom dijelu šarolika je paleta ponuđenoga od zdravih namirnica, prirodne kozmetike, medicinskih i estetskih tretmana, destilacije vode te sigurnost doma. Izlagačke prate edukativni sadržaji.

Kronološki, prvi dan sajma počeli smo vježbom, na platou Mepas Mall-a, s fitnes instruktoricom i poznatom tv voditeljicom Renatom Sopek.
„Tjelovježba i prehrana moraju biti balansirane i ne mogu ići jedno bez drugog. Kada želite korigirati prehranu, morate se posavjetovati sa stručnom osobom. Nisam pobornik nikakvih dijeta i mislim da štetno utječu na organizam" kazala je Sopek te dodala: „Vječna mladost je u glavi. Protiv prirodnih procesa ne možete ići, ali zdravim životom i tjelovježbom možete postići da se čak i u 70-im osjećate odlično".

Tijekom dana, održana su i dva predavanja. Šibenčanka s geteborškom diplomom, udana za Mostarca, poznatija kao nutricionistkinja Anita Šupe izlagala je o povratku prirodnoj zdravoj prehrani te predstavila revolucionarni PALEO LCHF način života. Njene knjige prodavane su po promotivnim cijenama.

Online izdanjima knjiga počašćeni su i posjetitelji predavanja Kristine Ercegović, jedne od najpoznatijih hrvatskih poduzetnica. Od nje se doznalo Kako započeti i izgraditi vlastiti biznis, a da pritom ne izgorimo.

Sponzor sajma Good life, Poliklinika Musa u suradnji s CURAPROX-om BH priredila je radionicu o temi „Kako liječiti i spriječiti krvarenje desni" s demonstracijom pravilnog održavanja oralne higijene, uz podjelu poklona posjetiteljima.

Sutra nas očekuje Kulinarski show s masterchefom Ivanom Pažaninom powered by dm od 11 do 14 sati. Iza toga, od 14 sati savjetovanje u organizaciji Dermameda o njezi lica i tijela te dostupnim mogućnostima pomlađivanja. Iz Zavoda za javno zdravstvo FBiH dolazi nam dr. Aida Ramić Čatak, koja će od 16 sati govoriti o Značaju prostora bez duhanskog dima - (č)istog zraka za sve.

Izlagači su za posjetitelje priredili brojne pogodnosti i popuste.

Ulaz na sajam i sva sajamska događanja je besplatan!