FOTO  Uspješno održano treće izdanje Sajma Good Life u Mostaru

sajam good life, Mostar

Protekli vikend u Mostaru je protekao promoviranjem zdravih stilova života na sajmu Good Life, koji je i ove godine okupio brojne goste i ponudio bogat programski i izlagački sadržaj.

Ovogodišnji, treći po redu sajam, započeo je demonstracijom nordijskog hodanja sa Udrugom Zdrav Korak. Nastavio se programom Gimnastičkog kluba Libertas Mostar, radionicom spravljanja veganskih slastica Rock'n'raw, programom kultURA sa poznatim YouTuberom Vekijem kroz koji su najmlađi ponovili znanje iz kulture, a najbolje nagradili Naklada Alfa, HT Eronet i Hrvatska Pošta Mostar.

U drugom danu sajma program KultURA, koji se održao u organizaciji udruge Bonum Vitae, a pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva kulture i sporta, održano je predavanje i promocija knjiga poznatog zagrebačkog spisatelja Brune Šimleše.

Šimleša je na predavanju govorio o ljubavi, međuljudskim odnosima, duhovnosti, te na kraju upriličio druženje sa publikom, uz potpisivanje knjiga.

Sajam je posjetila i poznata tv voditeljica Ana Bavrka, ovaj put u ulozi direktorice tvrthe TEH doo, te schroth terapeuti Valentina Raič i Ana Tipurić, koji su održali prezentaciju o skoliozi.

Najmlađi su uživali u sportskim natjecanjima Univerzalne sportska škola Sport Talent u kojima je sve sudionike nagradila Podravka.

Osim sportskog, upriličeno je i plesno natjecanje Plesnog studija Erigo, koje su predstavile i neke od svojih nagrađenih koreografija. Svoje plesno umijeće posjetiteljima sajma predstavile su i mostarske mažoretkinje, a publika je čak dva dana uživala u predavanjima svjetskog putnika i poznatog novinara Gorana Milića.

Osim programskog dijela, sajam je ponudio i izložbeno/prodajni program, koji promovira zdrave životne stilove, unaprijeđenje zdravlja, zaštitu okoliša, energetsku učinkovitost i sve što doprinosi boljoj kvaliteti života

U izložbenom dijelu programa predstavili su se: Oriflame, Addiko bank, Body Držimliniju, Huncalife, Vida fitoaromaterapija, Rock'nRaw, Eko život, Eko Jasmina, Fitnes centar SCM, Pro vita, BioFan, Ured Vlade ŽZH za EU integracije sa virtualnom šetnjom kroz zapadnu Hercegovinu, te Inova Decor koja se pobrinula za izgled sajamske pozornice.

Budući da su programski sadržaji besplatni za sve posjetitelje, sajam bi bilo nemoguće održati bez financijske potpore, a sva dosadašnja sajamska izdanja je prepoznao i podržao premijer Vlade Hercegovačko neretvanske županije dr.sc. Nevenko Herceg, Turistička zajednica HNŽ-a i Vanjskotrgovinska komora BIH.

Prirodna kozmetika Gloria je nagrađivala posjetitelje, a voda Leda je bila osigurana za sve sudionike i posjetitelje.

Medijski partneri događaja bili su bljesak.info, pogled.ba, jabuka.tv, Hercegovina.info, Mostarska panorama, Običan radio i Dnevni List.