Očistite crijeva od sluzi, toksina i fekalnih naslaga za 3 nedjelje

Za 70 godina života kroz naša crijeva prođe 100 tona hrane i 40 hiljada litara tečnosti, što dovodi do zaključka da se u stomaku nataloži 15 kilograma fekalnih naslaga, toksičnog otpada. Oni truju našu krv i nanose našem organizmu nepopravljivu štetu.
Činjenici da su crijeva zaprljana svijedoče česti zatvori (opstipacija), poremećen metabolizam, dijabetis, prekomerna ili nedovoljna težina, bolesti bubrega i jetre, bolesti sluha i vida, loše stanje kože, kose i noktiju, kao i druge bolesti, počevši od artritisa do raka.
Uz pomoć klistira može se očistiti samo manjii deo debelog creva - 40-50 cantimetera, a tretman ispiranja crijeva uz pomoć specijalne aparature je skup, dugotrajan i nije bezazlen za crijevnu mikrofloru.
Konzumiranje 1-3 kašike brašna od lanenog sjemena u stanju je da u roku od 3 nedelje potpuno očistiti debela i tanka crijeva od dugogodišnje sluzi, fekalnih naslaga, parazita, uz potpuno očuvanje crijevne mikroflore. Ova metoda omogućava brzu normalizaciju težine i sagorevanje masnih naslaga. Ima pozitivni uticaj na regulaciju lipidnog metabolizma. Brašno od lanenog sjemena je u stanju da apsorbuje i eliminiše toksine u organizmu, smanjuje nivo holesterola u krvi.
Indikacije za upotrebu:

zapaljenske procese sluzokože gornjeg respiratornog trakta, gastrointestinalnog trakta
gastritis, kolitis, čir na želucu i dvanaestopalačnom crijevu
bolesti urinarnog trakta, cistitis, pijelonefritis
prekomerna težina tela, narušenost lipidnog metabolizma.

Recept:
3 nedjelje umijesto doručka konzumirajte ovu smijesu:
1 nedjelja. 1 kašika lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira.
2 nedjelja. 2 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 100 ml kefira
3 nedjelja. 3 kašike lanenog brašna pomiješanog sa 150 ml kefira.
Ako je kupovina lanenog brašna problematična, kupite laneno sijeme i sitno ga sameljite. Nemojte praviti zalihe na više dana, sijeme može da užegne. Najbolje- svako jutro nova porcija.
Ovakvu smijesu konzumirajte umijesto doručka. Obavezno pijte vodu, najmanje 2 litre dnevno. Odlični rezultati postižu se uz konzumiranje medene vode.
Ćišćenje crijeva na ovoj način sprovodi se jednom godišnje.