Muče vas debljina, dijabetes ili srce? Rješenje je u ovoj voćnoj kombinaciji!

rak pluća, naranče, naranče, ljekovitost, napitak, alergija, kombinacije, Dobitna kombinacija, voće, zdravlje, naranče, kora od naranče, upotreba u kućanstvu, šok,  voće naranča
Znanstvenici vjeruju da su pronašli učinkovito rješenje za tri tegobe koje svake godine usmrte na stotine tisuća ljudi diljem svijeta.

Profesor Paul Thornally s britanskog sveučilišta Warwick objavio je kako bi spojevi koji se nalaze u grožđu i narančama mogli biti učinkoviti u borbi protiv prekomjerne tjelesne težine, dijabetesa i bolesti srca.

Profesor Thornally smatra da kombinacija trans-resveratrola iz grožđa i hespertina iz naranči uspješno rješava sva tri problema. Udruženim snagama ove kemikalije uspješno snižavaju razinu šećera u krvi, poboljšavaju funkciju inzulina te boboljšavaju stanje krvožilnog sustava.

Ako ste opmislili da je dovoljno navaliti na grožđe i naranče, morat ćemo vas razočarati - da bi ova moćna kombinacija djelovala, treba ju uzeti u izrazito visokoj koncentraciji, dakle u obliku suplementa. U suprotnome bi trebalo konzumirati oko 10 litara soka od grožđa i naranče, a to bi, zbog količine šećera, neizbježno dovelo do debljanja i daljnjih zdravstvenih komplikacija.

slobodna dalmacija