Majka je pronašla genijalan način da kćer navede na pranje zubi

majka, kćerka, pranje zubi

S obzirom da se djevojčica voli igrati, a i voli odlazak zubaru, majka se dosjetila da u kući "stvori" stomatološku ordinaciju u koju će njena dvoipolgodišnja kćer rado dolaziti, piše Daily Mail.

Hannah Woodman, 31 - godišnja majka iz Wiltshirea, jednog je jutra kćeri rekla da će se igrati zubara te da pričeka u čekaoni dok je ne prozovu. Liječnika i asistenta su glumili ona i suprug, a nakon što je prozvana imenom i prezimenom, Liberty Woodman, djevojčica je ušla u sobu. Majka ju je polegla u svoje krilo i "provjerila stanje zubi", a zatim ih temeljito četkicom i oprala navodeći kako i dalje treba jesti zdravo i brinuti se o svojim zubima da oni ostanu lijepi i zdravi kakvi i jesu.

Djevojčica se zahvalila na "usluzi", izašla iz "ordinacije", a svoj odlazak zubaru ponavlja svaki dan. Majka je na društvenim mrežama podijelila ideju kako je navela svoje dijete na učestalost ove higijenske navike i poručila roditeljima kako bi mogli iskoristiti ideju i za svoju djecu, ako imaju sličnih problema.

Izvor: vecernji.hr