Jeste li tvrdoglavi? Žalit ćete ako niste

pms, bol, ublažavanje, menstruacija, seks, zdravlje, mjesečnica, bol, lijek, žene, problemi, menopauza, uši, zujanje, žene, pogreške, usamljenost, ljudi, stvari, zdravlje, uši, zujanje, zdravlje, razlozi, žena, mjesečnica, sunčanje, obim menstrualnog krvarenja, mjesečnica, razlozii, pms, djevojke, cure djevojke, stvari, tamponi, savjeti, način, promjena vremena, tvrdoglavost, život, umor, vježbanje, glazba, znakovi, život
Imati pozitivan stav, ne odustajati i imati zanimanja i hobije u životu svakako idu na ruku uz tvrdoglavost za doživjeti stotu, pokazalo je istraživanje provedeno na Sveučilištima u Rimu i San Diegu.

Među zaključcima se navodi kako su i ljubav u obitelji i snažna religijska uvjerenja dobrodošli "preduvjeti" za dug život i mentalno zdravlje.

U istraživanju je sudjelovalo 29 osoba u dobi od 91 do 101 godine, a koji su imali najlošije fizičko zdravlje u odosu na njihove mlađe članove obitelji u dobi od 51 do 75. godine života. Ipak, pokazalo se kako su psihički upravo oni najstariji iz devet sela s područja južne Italije, u puno boljem stanju od mlađih članova obitelji.

Voditeljica istraživanja Anna Scelzo izjavila je kako til ljudi i dalje obavljaju poslove na zemlji i imaju svoju svrhu i ciljeve u životu. Ne predaju se olako, tvrdoglavi su i imaju svojevrsnu kontrolu nad svojim životom. Tijekom života nisu se zamarali mišljenjima drugih i prilagođavaju se na životne promjene.

vecernji list