Čudesna biljka ubija stanice raka za 48 sati

Maslačak, RAK, lijek
Ova biljka je zanemarena, a ima mnoga ljekovita svojstva i sve što trebate učiniti jest da je uberete sa čistih polja daleko od prometa.

Dok su naše bake znale da sirup od maslačka sadrži mnoge ljekovite tvari, danas se zna da korijen maslačka može pomoći oboljelima od raka.

Znanstvenici su otkrili da korijen ove biljke radi "bolje" nego kemoterapija jer ubija samo stanice raka.

Pored toga ima diuretičko svojstvo, stimulira lučenje žuči, čisti jetru, pomaže kod alergije i smanjuje kolesterol. Ona sadrži vrlo važne vitamine i minerale kao što su vitamin B6, tiamin, riboflavin, vitamin C, željezo, kalcij, kalij, folnu kiselinu i magnezij.

Sveučilište Windsor u Kanadi proveo je istraživanja na Katedri za kemiju i biokemiju, a rezultati su dali novu nadu pacijentima s karcinomom.

Otkriveno je da korijen maslačka efektivno "ubija" stanice pogođene rakom bez štetnih utjecaja na druge stanice u tijelu.

Prema istraživanju maslačak djeluje na kancerogene stanice, tako što se raspadnu za 48 sati, a za to vrijeme nijedna zdrava stanica neće biti ponovo inficirana.

Zaključeno je da se kontinuiranim liječenjem korijenom maslačka mogu uništiti većina stanice raka oboljelih i zbog ovih neočekivanih rezultata tim istraživača dodijeljena dodatnu potporu da nastavi istraživanje ove čudesne biljke.

John di Carlo, koji ima 72 godine se osobno uvjerio u ljekovitost maslačka, dok se bezuspješno liječio pune 3 godine.

Kao alternativu pio je čaj od korijena maslačka i nakon samo četiri mjeseca ovaj čovjek je doživio potpuno povlačenje bolesti.

HMS