5 savjeta za vježbanje koji će i najljenije dignuti s kauča

vježbanje, dom, zdravlje, vježbanje, zdravlje, vježbanje, razlozii, Ivana Banfić, vježbanje, sreća, vitkost, navike, trening, kalorije, mršavljenje, trening, pitanja, vježbanje, tjelovježba,  tjelovježba za zdravlje , kardiovaskularni sustav, štiti od kardiovaskularnih bolesti, vježbanje, mršavljenje uz trening, istraživanje, trening napor, jutro, video snimak, vježba, trbuh

'Najvažnija je upornost. Preporučila bih ženama da vježbaju što je više moguće. Ja treniram tri puta tjedno, a najdraži mi je funkcionalni trening, kakav ćemo imati i u ovosezonskom projektu Pokreni se. Moja obitelj prakticira česti odlazak u prirodu, zajedno vozimo bicikle ili pak trčimo uz rijeku, što bih svakako preporučila svima'', ističe Ivana Banfić koja se sportom bavi cijeli život, a zavidnu tjelesnu formu održava redovitim vježbanjem.Zahvaljujući bogatom iskustvu 45-godišnja pjevačica jako dobro zna kako se pokrenuti. Držite se njenih pet motivacijskih 'injekcija' i vrlo brzo nećete moći zamisliti dan bez kretanja:

1. Odlučite i donesite odluku u sebi da želite promijeniti stil života na bolje.

2. 'Volim se i brinem se za sebe tako što ću vježbati', pozitivna je afirmacija koju si ponavljajte i vrlo brzo osjetit ćete impuls koji vam poručuje 'da, ja to hoću.'

3. Počnite odmah; kod kuće lagano hodajte na mjestu, pustite tijelo da radi i kreće se kako mu paše.

4. Pogledajte što se nudi na internetu, kakvih sve aktivnosti i programa ima te izaberite onu koja vam se najviše sviđa; osjetite to kroz radost i 'leptiriće' u trbuha, tada znate da je to baš za vas.

5. Otiđite na mjesto za koje ste se odlučili (teretana, trčanje u prirodi, ples, pilates, joga, plivanje, boks, itd.). Obavezno odmah uplatite cijeli program i budite redoviti. Uživajte bez očekivanja velikih rezultata u samo nekoliko dana!

A kako to izgleda vježbati s Ivanom možete iskusiti prijavite li se za sudjelovanje u projektu Pokreni se. Grupna vježbanja održat će se u Puli, Dubrovniku, Zadru, Vukovaru i Zagrebu. Turneja kreće u Puli, 23. svibnja u 11 sati na Trgu Tržnica. Prijaviti se možete na stranici www.pokrenise.hr, a uz Ivanu vježbe će voditi i vaterpolist Miho Bošković i plivač Mihovil Španja.

Izvor: zadovoljna.hr