Zašto su u svijetu slavnih prostitutke 'in'?

prostitutke, prostitutke, eskort, studentski posao, prostitucija, prostitucija, CELEBRITY, Doboj, trgovina ljudima, prostitucija, prostitucija, Beograd, posao, prostitucija, mirovina, prostitutka, mušterija, prostitucija, prostituke, seks navike, prostitutka, prostitucija

Da se ukine najstariji zanat na svijetu, mnogi slavni bi ostali 'kratkih rukava'. Barem nam tako govori iskustvo koje su nam u posljednje vrijeme pružili brojni poznati nogometaši, glumci i drugi brojni članovi elite slavnih. Imaju moć, slavu, novac, pa i ljubav, ali očito je 'platiti' seks postao luksuz bez kojeg ne mogu.

Najaktualniji slučaj je onaj s Wayneom Rooneyjem kojemu očito nije bio dovoljan jedan preljub s 'kraljicom noći', već je pružio reprizu istog događaja nedavno, zbog čega još uvijek traži način da izbjegne rastavu braka od očito, strpljive, supruge.

pak je, zasada, u tabloidima najviše profitirao Tiger Woods, kojemu priznanje da je ženu prevario sa čak sa više od 120 žena, među kojima su bile i prostitutke, nije donijelo ništa drugo osim bezbrojnih isprika po medijima i veliki bijes supruge.

Možemo samo nabrajati imena poznatih koji su odali priznanje najstarijem zanatu svojim sudjelovanjem i za to masno plaćali, no razlog i dalje ostaje omiljena tematika stručnjaka, koji ni dan danas ne pronalaze odgovor za ovu zagonetku.

Je li se njeno riješene krije u izjavi Charlieja Sheena: 'Ne plaćam ženama da bi spavale sa mnom. Plaćam ih da poslije odu!' ili u nečemu drugom,  pa zaključite sami.

izvor: dnevnik.ba