ZBOG RUPE NA AVENIJI Ante iz Širokog naslonio lakat na prozor pa zadobio frakturu

Rupa na cesti Avenija
Facebook/ Žućo Bosna i Hercegovina

Facebook stranica Žućo Bosna i Hercegovina koja se svakodnevno bavi problemima u gradu Mostaru (od smeća, nepropisnih parkiranja, nekulture, loših prometnica itd.) danas je objavila svoju "Satiru subotom".

U njoj su skrenuli na već dobro poznate probleme na mostarskim prometnicama.

"Ante iz Širokog vozio je po Aveniji s otvorenim prozorom na koji je naslonio lakat, a nije niti slutio da mostarske ceste nisu prilagođene vozačima iz Hercegovine. Zbog toga je udario laktom u rub prozora te mu je dijagnosticirana teška fraktura laktoze.

Ante je već šesta žrtva rupa na Aveniji pa iako je subota, dežurni iz gradske uprave je održao telefonsku sjednicu sa stožerom koji je u stalnom zasjedanju te su donijeli odluke koje će mnogo toga promjeniti.

Postaviti će znakove upozorenja pored svake rupe. Na znakovima je do sada bila jasno označena težina vozila koja mogu proći, a po novome će biti označeno i koliko lakat smije viriti iz vozila.

Držanje lakta na prozoru stari je vozački trik koji pomaže u aerodinamičnosti i pri naglom skretanju te je prirodna pozicija pri dobacivanju ženama na ulici. No, mostarke, kakve su, Anti i njemu sličnima će samo uzvratiti 'haj bola razguli gore!"

Ovaj tekst je satiričnog sadržaja i pokušava osvjestiti one koji brinu o gradskim prometnicama. Oni koji ne vjeruju, neka se probaju provozati Avenijom, od Katedrale do skretanja za Rudnik.