Razočarani roditelji iz Mostara: Crnca moraš lajkat, inače si il' rasista il' fašista

Razočarani roditelji iz Mostara: Crnca moraš lajkat, inače si il' rasista il' fašista
Od izvora bliskih bračnom paru doznajemo da su roditelji razočarani i pomalo iskompleksirani jer nijedna bebina slika još nije prebacila magičnih 100 lajkova. Roditelji su se povjerili najbližim prijateljima kako su do sada okačili preko 450 slika djeteta na društvene mreže, počevši sa onom od ultrazvuka...međutim, najviše što su dobacili je bilo 40ak lajkova. "Ivankina i Antina Teica dobije po 150 lajkova 'kotamose', iako pola dana bude mrgava i musava - a ni robica joj nije nešto", žalila se ogorčena majka svojoj prijateljici. "Mi smo našu Ritu sriktanu nosili u atelje, park, žitno polje....profesionalni fotograf je donosio veliki aparat i one kišobrane ali uzalud. Nadamo se da ovo drugo dijete neće rano dobit tikove od blica".

"Više muž lajkova dobije kad se tagira u teretani" - ogorčeno će majka. "Muž je govorio da uplatimo i koji reklamirani post umjesto onog mog Avona ali ne bi da narod pomisli da iskorištavamo dijete."

"Frustrirani smo. Ako joj ona slika sa Izetom nije prebacila stoju onda ne znam šta će."

Razočaranom ocu je dosadilo slušati kako je beba "otišla" na njegovu sestru koja se i ne može baš pohvaliti nekim izgledom, te da je to vjerojatno razlog manjku lajkova. "Sa ovo para što smo uložili u foto opremu mogli smo komotno još troje djece podignut. Prošao sam tri napredna Photoshop tečaja, bolje da sam Njemački upisao, gore ionako svaka nakarada prolazi", žalio se otac našem izvoru.

Roditelji su na kraju svog tužnog povjeravanja dodali kako će biti primorani usvojiti malog crnca ako ni druge dijete ne bude "lajkano".
"Crnca moraš lajkat, inače si il' rasista il' fašista", zaključuje otac ovu tužnu priču.

Ters