Mostarci napravili afrodizijak koji će postati svjetski hit

afrodizijak, šljiva
...napravljen pravi prirodni afrodizijak koji će postati svjetski hit.

Nime, dva Mostarca odlučila su od Afričke šljive napraviti rakiju, i kako kažu za naš portal HERCEGOVINA.info prvi kazan koji su ispekli govori da su napravili nešto što će promijeniti svijet.

"Moj care godinama gledam reklamu o toj Afričkoj šljivi, i kontam ako je ta šljiva tako dobra za one stvari kakva će tek biti rakija. Sjetio sam se da moj prijatelj ima kazan u kome peče lozu, pa sam mu predložio da ispečemo rakiju od te šljive. Prvo je bio skeptičan, jer kako kaže šljiva se peče u Bosni, a kod nas ide loza".

Kako ste ga ubijedili?

"Jedva. Ispričao sam mu da ćemo se obogatiti. On je gledao u mene ko tele u šarena vrata, al s obzirom da voli čašicu pristao je. I ispekli smo tako prvi kazan i mi smo prezadovoljni".

Možete li nam reći jeste li isprobali tu svoju šljivu?

"Čuj jesam li? Jok eto ti si"!

Pa kakvi su rezultati?

"Znaš care ja nisam imao problema sa dizanjem, pa sam dao šljivu jednom susjedu koji mi se žalio da kako stari sve manje može".

I?

"Šta bola i? Eno mu žena pobjegla kod majke u starački dom, kaže da joj je muž iznenada postao seksualni manijak".

Znači izumili ste nešto što nikad prije nije?

"Jašta nego jesmo. A ima i još nešto".

Samo recite?

"Pošto ta naša rakija lijepo miriše ostavio sam malu čašicu na noćni ormarić. Valjda sam nekako u snu tu čašu gurnuo i rakija se prosula na pod".

Pa što se dogodilo?

"Bola digo mi se parket u sobi i ne pada. Moram bola majstore zvati da ga spuste".

Za sada ove rakije još nema u slobodnoj prodaji, a uskoro ćete reklamu za nju moći vidjeti u pauzama filmova i poluvremenima sportskih događaja.

HERCEGOVINA.info

Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna