KONAČNO, NAPOKON Što nas čeka po hercegovačkim kafićima narednih dana

Kafić
hercegovina.info

Ugostiteljski objekti nakon gotovo dva mjeseca otvaraju se u četvrtak, doznala je danas ekskluzivno hercegovina.info.

Hercegovačko kafenisanje je nešto što mnogima najviše nedostaje od početka cijele ove "frtutme" s pandemijom.

U narednim danima možemo očekivati dobro ispunjene tarase hercegovačkih ugostiteljskih objekata. Izgledat će nešto poput zračnih luka pri dolascima.

Bit će to mjesta oduševljenja i zagrljaja, selfija i slikanja šalica za kavu, a sve uz popratne komentare: "Falim te Bože nek je prošlo", "Ne daj Bože nikad više", "Bola sve je ovo prevara", "Da je bilo još dva dana ja bi poludio" ili rečenice konobaru: "Daj mi je molim te sanjala sam je, s više pjene."

Budući da su se frizerski i kozmetički prvi otvorili, možemo očekivati i postojane frizure i friško odrađene nokte. Oni muški nokti će se pak još malo grickati jer nema parova, a i kladionice još nisu otvorile.

Uz sve to možemo očekivati i nosanje "Fadilovki" koje će biti hit za proljeće/ljeto - maske svezane oko grla u raznim bojama.

Društvene mreže će nam biti zatrpane slikama šalica za kavu uz komentare: "Napokon", "konačno", "Fuck off korona", "sabiranje".

No, dobro. Nadamo se kako nas je korona naučila da više cijenimo životne sitnice poput kave s rajom, koja nam je do prije mjesec dana izgledala kao odlazak na Maldive.

Zato kad u jednom od narednih sunčanih dana sjednemo na kavu, dignimo pogled prema nebu i suncu i recimo životu "Volim te bola."

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.