FOTO  Andrija Milošević idući tjedan pred mostarskom i sarajevskom publikom

Andrija Milošević

„Poput prvog termina, tako se i drugi termin u Sarajevu rasprodaje jako brzo. Dostupne su ulaznice za galeriju i VIP, dok je parter odmah rasprodan, što je očekivano za predstave u kojima Andrija Milošević igra. Ulaznice za Sarajevo se mogu kupiti na platou Skenderije, Artikulacija/BKC, te sustavu kupikartu.ba, dok su za Mostar dostupne na info pultu Mepas Mall-a", pojasnili su organizatori iz agencije PRimera.

U Mostaru će nakon predstave „Zlatni lančić od bižuterije" biti održan after party u Gastro pub-u Gonzales, na kojemu će posjetitelji sa vip ulaznicama imati gratis piće dobrodošlice, priopćili su organizatori uz preporuku da iste sačuvaju do after party-ja.
Popularni glumac u predstavi 'Zlatni lančić od bižuterije' oduševljava igrajući lik Crnogorca Kostadina (Lale).

Tridesetpetogodišnji Crnogorac je neuspješni student i biznismen koji je naučio da cijeli život živi na tuđi račun.Lijepe djevojke su svuda oko njega, ali njemu ne treba žena za život nego žena koja će ga izdržavati. Neka bogata... I upravo takvu i nađe.Poznati glumac izvrstan je komičar, a to će i potvrditi ponovo mostarskoj i sarajevskoj publici izvedbom humoristične monodrame, s kojom će zabaviti i nasmijati do suza.

O samoj popularnosti predstave govori činjenica da je Andrija na stalnim turnejama i da se za svako igranje traži karta više, a prije Mostara i Sarajeva, istu predstavu će izvesti u Brčkom i Zagrebu.

Novosti vezane za predstave pratite na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/